Life

Akim, fiul cel mic al artistei Antonia și al lui Alex Velea, a împlinit șase ani. Mesajul emoționant transmis de cântăreață

Zi de sărbătoare în familia lui Alex Velea și a artistei Antonia. Fiul cel mic al cuplului, Akim, împlinește frumoasa vârstă de 6 ani.
07.12.2022 | 20:45
Akim fiul cel mic al artistei Antonia si al lui Alex Velea a implinit sase ani Mesajul emotionant transmis de cantareata
Akim, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, a împlinit 6 ani. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia au o familie de vis. Cei doi au împreună doi băieți și totodată formează și unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Akim Velea a împlinit astăzi șase ani

Deși nu sunt căsătoriți momentan, asta nu îi împiedică însă să fie o familie cât se poate de perfectă, iar asta putem vedea chiar în postările celor de pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

Astăzi însă, a fost o zi specială, iar Antonia și Alex Velea au decis să împărtășească momentul cu toți urmăritorii lor.

A fost ziua micuțului Akim, care a împlinit 6 ani, iar cei doi artiști au avut grijă să posteze câte un mesaj emoționant, dar și niște fotografii deosebite.

ADVERTISEMENT

Antonia spre exemplu a publicat mai multe fotografii pe Instastory, cu fiul ei cel mic, alături de un mesaj. ”La mulți ani acestui micuț și frumos!”, i-a transmis artista micuțului ei pe InstaStory.

Același lucru l-a făcut și Alex Velea. ”La mulți ani, suflet! ❤️❤️❤️❤️”, a fost mesajul transmis de artist, către Akim pe InstaStory-ul personal.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că Antonia mai are și o fiică din fosta ei căsnicie, pe nume Maya. Artista face tot posibilul însă să nu creeze diferențe în cei trei copii ai săi, iar același lucru îl face și partenerul ei de viață.

Ce relație are Alex Velea cu Maya, fiica Antoniei

Chiar și Alex Velea povestea la un moment dat că fiecare copil are personalitatea lui, iar pe Maya o iubește ca și cum ar fi fiica sa.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă sunt energici, artistul are grijă să petreacă timp cu ei și de asemenea să le ofere și spațiul de care au nevoie pentru a se distra.

”Cresc foarte repede. Au deja păreri, prea multe idei, aș zice… Sunt năzdrăvani și plini de energie. Le place să vină cu mine la studio și se pare că au înclinație spre muzică. Nu îi forțăm. Pur și simplu, așa se distrează.

Fiecare are personalitatea lui. Au un suflet bun. Empatizează cu cei din jur, i-ar ajuta oricând cu cât pot ei la vârsta asta și iubesc animalele.

E o dragoste reciprocă. O iubesc din toată inima mea, chiar dacă nu sunt tatăl natural”, mărturisea artistul într-un interviu acordat pentru viva.ro, în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT