Sport

Al Hilal, ofertă astronomică pentru Leo Messi. Ce răspuns a dat starul de la PSG

Al Hilal a înaintat o ofertă astronomică pentru Lionel Messi. Atacantul care mai are contract cu PSG până la finalul sezonului a dat deja răspunsul.
05.04.2023 | 14:37
Al Hilal oferta astronomica pentru Leo Messi Ce raspuns a dat starul de la PSG
Al Hilal i-a pus pe masă o ofertă astronomică lui Lionel Messi. Argentinianul a dat răspunsul. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
05-04-2023
11:44

Lionel Messi ar fi respins oferta astronomică de la Al Hilal

Al Hilal i-a pus oficial lui Lionel Messi pe masă o ofertă cu un salariu anual de 400 de milioane de euro. Starul argentinian nu și-a prelungit deocamdată înțelegerea cu PSG scadentă la finalul lunii iunie. Campionul mondial ar fi refuzat oferta înaintată de saudiți, deși dacă ar fi acceptat ar fi devenit de departe cel mai bine plătit fotbalist din istorie. 

German Garcia Grova, jurnalistul de la TyC Sports, a dezvăluit că Lionel Messi nu ar fi acceptat oferta. „Leo Messi a respins oferta lui Al Hilal. Cel mai bun jucător al tuturor timpurilor vrea să continue în Europa. PSG oferă o prelungire cu reducere salarială, în timp ce Barcelona rămâne în așteptare”, a fost anunțul făcut de jurnalistul sud-american. 

Situația argentinianului la campioana din Ligue 1 a devenit una insuportabilă după ce fanii l-au huiduit la ultimul meci de campionat, iar superstarul pare hotărât să plece de la Paris la finalul sezonului.

Oferta fabuloasă pe care Al Hilal o pregătește pentru Leo Messi

De ceva vreme se tot vehiculează faptul că Al Hilal testează terenul pentru un transfer de senzație al lui Leo Messi, iar ultimele întâmplări de la PSG le-au dat aripii saudiților care pregătesc o ofertă cu adevărat colosală.

ADVERTISEMENT

Dacă într-o primă fază s-a vorbit despre faptul că argentinianul ar urma să primească un salariu anual de 220 de milioane de euro, cotidianul Marca a dezvăluit că noua ofertă a celui mai prestigios club din Arabia Saudită se ridică la 400 de milioane de euro.

Dacă toate aceste zvonuri vor deveni realitate, Messi va avea la Al Hilal cel mai mare salariu din istoria fotbalului și îl va depăși astfel pe marele său rival Cristiano Ronaldo, care încasează de la Al Nassr suma de 200 de milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Messi are nenumărate variante de transfer

Însă, se pare că Leo Messi ar fi tentat mai degrabă să continue în Europa, deși varianta de a rămâne la PSG nu mai este o prioritate pentru el. Și asta în ciuda faptului că există o opțiune de prelungire a contractului scandent în vară pentru încă un an.

În aceste condiții, alternativa cea mai vehiculată este întoarcerea la FC Barcelona. Președintele Joan Laporta și restul conducerii catalane caută soluții pentru a-l readuce pe argentinian pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Deși tatăl jucătorului a afirmat răspicat că șansele ca el să joace din nou la Barcelona sunt aproape nule, conducătorii catalanilor vorbesc tot mai mult în spațiu public despre o posibilă revenire a lui Messi.

Însă, aceste comentarii ale oficialilor l-au scos din sărite pe Xavi Hernandez. Tehnicianul Barcelonei își dorește ca argentinianul să se întoarcă, însă ar vrea ca întreaga afacere să nu mai fie expusă public pentru a nu afecta actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Mai există informații și că jucătorul este dorit insistent de Inter Miami în MLS, iar ultimul club care s-a înscris pe lista doritorilor este River Plate. Președintele clubului argentinian a dezvăluit că visează să-l aducă pe Messi să joace în țara natală, dar a recunoscut că acest lucru este extrem de dificil pentru că nu-i poate oferi condițiile financiare din Europa.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 2,12 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul Nice – PSG

ADVERTISEMENT