Sport

Se întoarce Leo Messi în Argentina!? Președintele unui mare club l-a pus în capul listei: ”Este visul meu”

Leo Messi nu a ascuns niciodată faptul că i-ar plăcea să-și încheie cariera în țara natală, iar președintele unui club de tradiție din Argentina face totul pentru a-l transfera.
03.04.2023 | 18:58
Se intoarce Leo Messi in Argentina Presedintele unui mare club la pus in capul listei Este visul meu
Leo Messi nu a ascuns niciodată faptul că i-ar plăcea să-și încheie cariera în țara natală, iar președintele unui club de tradiție din Argentina face totul pentru a-l transfera. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Puricele” a devenit un adevărat zeu în Argentina și a fost pus pe același piedestal cu legendarul Diego Maradona, după ce la finalul anului trecut a adus al treilea titlu mondial din istoria ”pumelor”.

Leo Messi, dorit de un club de tradiție din Argentina

În ultimele luni s-au întețit zvonurile că Leo Messi nu își mai dorește să rămână la PSG din vară, iar o revenire în Argentina este tot mai vehiculată. Pe acest fond, președintele lui River Plate, Jorge Brito, a vorbit despre un posibil transfer al superstarului.

ADVERTISEMENT

”Visul meu este Messi, evident. Cu toții avem dreptul să visăm. Când am pus pe hârtie proiectul pentru renovarea stadionului mulți mi-au spus să nu vorbesc despre acest lucru pentru că este imposibil de realizat. Dar am făcut-o.

Liderii visează la fel ca fanii, dar diferența este că noi trebuie să vedem și dacă acest lucru este posibil și nu pune în pericol situația financiară a clubului. Din acest punct de vedere aș spune că este imposibil.

ADVERTISEMENT

E greu să aduci un jucător în Argentina și să-l plătești ca în Europa. Dar sunt mulți jucători argentinieni care au plecat de la River și care vor să se întoarcă acasă”, a declarat Jorge Brito, conform publicației Ole.

Barcelona insistă tot mai mult pentru revenirea lui Messi

Leo Messi a fost huiduit din nou de fanii lui PSG, de această dată înaintea meciului pierdut de echipa condusă de Christophe Galtier, scor 0-1 cu Lyon, în etapa a 29-a din Ligue 1. Suporterii aflați pe Parc des Princes l-au fluierat pe starul argentinian când a fost anunțat de crainicul stadionului.

ADVERTISEMENT

Veștile în ceea ce privește viitorul lui Lionel Messi sunt contradictorii la acest moment. Deși tatăl său a afirmat răspicat că șansele ca el să joace din nou la Barcelona sunt aproape nule, conducătorii catalanilor vorbesc tot mai mult despre o revenire.

Însă, aceste comentarii ale oficialilor l-au scos din sărite pe Xavi Hernandez. Tehnicianul Barcelonei își dorește ca argentinianul să se întoarcă, însă ar vrea ca întreaga afacere să nu mai fie expusă public pentru a nu afecta actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Mai există informații și că argentinianul este dorit insistent de Inter Miami în MLS, dar și de Al Hilal în Golf. Se zvonește că șeicii celei mai iubite formații din Arabia Saudită pregătesc o ofertă colosală care să-i asigure lui Messi un salariu anual de 220 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT