Sport

Al-Khelaifi, răspuns la zvonul că Mbappe s-a înțeles cu Real Madrid: ”E cel mai bun club pentru Kylian”

Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, dar președintele Nasser Al-Khelaifi speră să-l convingă să-și prelungească înțelegerea.
09.01.2024 | 21:35
AlKhelaifi raspuns la zvonul ca Mbappe sa inteles cu Real Madrid E cel mai bun club pentru Kylian
Kylian Mbappe a intrat în ultimele 6 luni de contract cu PSG, dar președintele Nasser Al-Khelaifi speră să-l convingă să-și prelungească înțelegerea. Sursă foto: psgtalk.com
ADVERTISEMENT

Telenovela privind viitorul starului francez înregistrează cu rapiditatea noi episoade. Colosul francez încearcă să-l convingă să rămână, dar la cotitură așteaptă Real Madrid și se pare că și Liverpool.

Al-Khelaifi a umblat la latura sentimentală a lui Mbappe

În ultimele zile s-a zvonit faptul că Kylian Mbappe și-a dat acordul pentru a merge la Real Madrid în vară, chiar dacă atacantul a susținut sus și tare că nu a luat încă nicio hotărâre în privința a ceea ce urmează pentru el din sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Presa spaniolă a scris că ”galacticii” au pus pe masă o ofertă similară celei din vară: salariu de 26 de milioane de euro net pe sezon și o primă de instalare de 130 de milioane de euro pentru aducerea vicecampionului mondial.

Tocmai apariția acestor informații care îl dădeau pe francez pe Santiago Bernabeu l-a scos din ”bârlog” pe președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi. Acesta a lucrat la latura sentimentală și a precizat că îl consideră pe Mbappe cel mai bun jucător din lume și crede că PSG este cel mai bun club pentru el.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să ascund lucrurile. Vreau ca Kylian să rămână, asta e sigur. Pentru mine, cel mai bun jucător din lume este Kylian. Pentru mine, cel mai bun club pentru Kylian este Parisul. El este cheia proiectului nostru”, a declarat Al-Khelaifi, conform RMC Sport.

Mbappe are o înțelegere cu PSG

Oficialul campioanei Franței a recunoscut că există o înțelegere între club și Kylian Mbappe, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii. Al-Khelaifi a dat asigurări că jucătorul va respecta acea înțelegere.

ADVERTISEMENT

”Kylian este un om grozav, un jucător grozav, dar și o persoană grozavă. După cum a spus la finalul Supercupei Franței, are un acord cu mine. Rămâne între noi, nu vreau să dezvălui ce este în acest acord, dar există un acord.

Nu vreau să vorbesc despre bani și să spun cât valorează afacerea. Avem un ‘gentleman agreement’, afacerea noastră nu este o chestiune de bani. E între un jucător și președintele clubului, directorul sportiv și antrenor. Este mai mult decât un acord semnat.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, le cer tuturor să-l lase pe Kylian în pace. Lăsați-ne în pace, suntem bine. Am încredere în el, nu va face niciodată nimic împotriva clubului”, a mai spus Nasser Al-Khelaifi în legătură cu Mbappe.

ADVERTISEMENT