Life

Un al patrulea jurat și-a făcut apariția la iUmor. Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

Un al patrulea jurat și-a făcut apariția la iUmor. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo nu au știut cine li se va alătura și inițial au avut o mulțime de întrebări.
12.02.2022 | 16:32
Un al patrulea jurat și-a făcut apariția la iUmor. Sursă foto: Instagram / iUmor
ADVERTISEMENT

Jurații emisiunii iUmor au avut parte de o surpriză uriașă vineri seara.

Nimeni nu știa cine va fi juratul provizoriu, iar ideea că vor avea un nou coleg i-a agitat puțin pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

După ce au pus o mulțime de întrebări, cei trei s-au liniștit când au văzut cine a urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT

Un al patrulea jurat și-a făcut apariția la iUmor. Cum au reacționat Delia, Mihai Bendeac și Cheloo

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au avut o mulțime de întrebări când au aflat că vor mai avea un coleg, juratul surpriză. Acesta se va schimba la fiecare ediție de iUmor.

Cei trei cunoscuți jurați au avut o mulțime de întrebări. “De ce avem nevoie de patru jurați?”, “Unde va sta?”, “Îl cunoaștem?”, “Cine e?”, s-au întrebat aceștia. Vedetele se temeau că ar putea să apară o persoană pe care nu o cunosc.

ADVERTISEMENT

“Încă nu mă așez. În funcție de cine vine mă așez…”, a spus Delia destul de tensionată.

“De ce să stea lângă mine? Eu stau în margine tot timpul, plec, vin când vreau. Adică de ce să mă încurce să stau cu Îmi permiteți să trec pe lângă dumneavoastră? Mă scuzați. Ăă, v-am atins!?”, a spus și Cheloo la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac a spus și el că nu este dispus să-și cedeze locul de la masa juriului, pentru că are probleme de anxietate și atacuri de panică.

“Topografic, ca și intabulare, unde stă? Unde este poziționat el? Dar eu rămân în extremitate pentru că eu am atacuri de panică și devin anxios, iar în momentul în care devin anxios trebuie să mă uit în partea dreaptă să-mi fixez privirea”, a declarat actorul.

ADVERTISEMENT

În final, toți au răsuflat ușurați când pe scenă și-a făcut apariția cunoscuta actriță Rodica Popescu Bitănescu. Aceasta s-a îmbrăcat în alb, cu un turban pe cap și o pereche de ochelari cu sclipici și fără lentile.

În sezonul 12 iUmor Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor avea câte un coleg nou în fiecare ediție. Fanii emisiunii își pot vota favoritul , iar finalistul ales se va anunța la Observatorul de la ora 16.00. În marea finală vor ajunge 12 concurenți.

ADVERTISEMENT
Tags: