Fotbal international

Alarmă la Beșiktaș! Zece persoane depistate cu COVID 19. Toată echipa e în carantină

14.05.2020 | 16:40
Alarma la Besiktas Zece persoane depistate cu COVID 19 Toata echipa e in carantina
ADVERTISEMENT

Alarmă la Beșiktaș! Nu mai puțin de zece persoane au fost despistate având COVID 19 și toată echipa plus personalul de la club a fost trimisă în carantină.

Programul de pregătire al lui Beșiktaș a fost dat peste cap

Această situație dă complet peste cap programul de pregătire al „vulturilor negri” în vederea reluării sezonului întrerupt, din care au mai rămas de disputat încă opt etape.

ADVERTISEMENT

Ministrul Sănătății a și atacat de fapt zilele trecute declarațiile făcute de oficialii Federației turce, aceștia din urmă susținând că au ajuns la un acord cu autoritățile sanitare în vederea repornirii activității fotbalistice.

Marius Șumudică și Alex Maxim sunt în carantină

El a spus că tot ce face Federația turcă face pe răspunderea ei și că orice problemă de contaminare care va apărea va trebui explicată și rezolvată de șefii fotbalului, pentru că din punctul său de vedere nu sunt condițiile necesare reluării acum a campionatului.

ADVERTISEMENT

Toate echipele din Superliga turcă sunt gata să înceapă pregătirile, iar cei sosiți în ultimele zile, cum este și cazul antrenorului Marius Șumudică și a lui Alex Maxim la Gaziantep, se află într-o carantină de 14 zile.

Beșiktaș are o cabină de dezinfectare ultramodernă

Beșiktaș este cel mai lovit club la acest moment din Superliga turcă, deși, paradoxal, se laudă cu o cabină de dezinfectare la intrarea în bază care a primit multe aprecieri.

ADVERTISEMENT

Jucătorii, stafful tehnic și toți cei care lucrează la centrul de pregătire al lui Beșiktaș, sunt obligați să treacă de cum ajung la bază prin acea cabină în fiecare zi.

Lupta la titlu e mai aprigă ca niciodată

Intenția oficialilor fotbalului turc este să reia competiția internă pe data de 12 iunie și să o poată încheia pe 26 iulie, în așa fel încât să se încadreze în cerințele UEFA, de a se încheia campionatele până la sfârșitul primei săptămâni din luna august.

ADVERTISEMENT

Ca niciodată există sezonul acesta o bătălie teribilă pentru câștigarea campionatului, în care sunt angrenate Basaksehir, Trabzonspor, Galatasaray și revelația Sivasspor.

ADVERTISEMENT