Sport

Alarmă pentru Guardiola! Haaland s-a accidentat la națională și ar putea rata și derby-ul City – Liverpool

Haaland a suferit o accidentare la gleznă în timp ce juca alături de echipa națională. Vedeta lui City a intrat în repriza secundă a meciului cu Insulele Feroe.
18.11.2023 | 19:41
Alarma pentru Guardiola Haaland sa accidentat la nationala si ar putea rata si derbyul City  Liverpool
Haaland s-a accidentat si risca sa piarda duelul cu Liverpool
ADVERTISEMENT

Haaland a suferit o accidentare în timpul meciului amical al Norvegiei împotriva Insulelor Feroe joi, după ce a intrat în teren pentru a juca în partea secundă a meciului. Haaland a intrat în locul lui Strand Larsen, însă nu a reușit să își treacă numele pe tabelă.

Haaland s-a accidentat în meciul cu Insulele Feroe

Doctorul Norvegiei, Ola Sand, a declarat pentru presa națională că Haaland a suferit o accidentare la gleznă, aceeași gleznă la care i-a cauzat probleme în trecut. Recidiva suferită de vedeta celor de la City este atent monitorizată de staff-ul medical.

ADVERTISEMENT

Haaland s-a retras acum din echipa Norvegiei și nu va juca împotriva Scoției din cauza problemei medicale, iar echipa antrenată de Stale Solbakken a decis să nu cheme un înlocuitor.

Cu toate acestea, împrejurările retragerii vor ridica fără îndoială îngrijorări pentru City. În timp ce Ola Sand a recunoscut că leziunea în sine nu este gravă, ceea ce ar fi o veste pozitivă pentru City, el a dezvăluit faptul că Haaland simte o durere intensă atunci când pune piciorul în pământ.

ADVERTISEMENT

Manchester City se pregătește de meciul cu Liverpool

Cu toate acestea, cea mai mare îngrijorare a lui Pep Guardiola, antrenorul celor de la City, este faptul că mobilitatea lui Haaland este într-o oarecare măsură restricționată, iar puterea și mișcarea fără minge sunt două dintre cele mai mari calități ale norvegianului.

Au existat imediat preocupări cu privire la faptul că nu se știe dacă va fi apt pentru meciul din Premier League de sâmbătă viitoare împotriva celor de la Liverpool. Miza este una mare pentru ambele formații aflate în vârful clasamentului.

ADVERTISEMENT

Câștigătoarea dintre Manchester City și Liverpool va prelua conducerea clasamentului. În acest moment, formația lui Guardiola ocupă fotoliul de lider al Premier League. Manchester City are 28 de puncte în 12 partide și a înscris cele mai multe goluri dintre toate echipele, 32.

Liverpool ocupă locul secund în clasament. Formația pregătită de Jurgen Klopp are 27 de puncte, cu 1 mai puțin față de Manchester City. Liverpool are 8 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere în cele 12 etape disputate. Formația lui Klopp se poate lăuda cu cea mai bună apărare din campionat cu doar 10 goluri primite.

ADVERTISEMENT

La egalitate pe primul loc în ceea ce privește golurile încasate se află Arsenal. Aflată pe locul 3 în campionat, formația din Londra are același număr de puncte ca și Liverpool, iar în cazul unei remize între City și trupa lui Klopp, londonezii au posibilitatea de a trece în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT