Life

Alături de cine s-a fotografiat Speak. Iubitul Ștefaniei, în compania unei șatene cunoscute

Speak s-a fotografiat alături de o șatenă cunoscută. Iubitul Ștefaniei i-a amuzat pe fani cu descrierea din dreptul pozei.
01.10.2021 | 23:31
Alaturi de cine sa fotografiat Speak Iubitul Stefaniei in compania unei satene cunoscute
ADVERTISEMENT

Speak s-a fotografiat alături de o cunoscută șatenă și i-a amuzat pe fani cu descrierea din dreptul imaginii. Iubitul Ștefaniei are simțul umorului și este foarte apreciat în mediul online, unde postează regulat.

Cântărețul a fost la un eveniment unde a fost prezentă și Marisa Paloma, câștigătoarea sezonului al doilea Bravo, ai stil. Fosta concurentă este însărcinată, iar Speak s-a pozat și el cu burta la vedere.

ADVERTISEMENT

Alături de cine s-a fotografiat Speak. Iubitul Ștefaniei, în compania unei șatene cunoscute

Speak s-a fotografiat alături de Marisa Paloma, însărcinată cu primul ei copil. Șatena și-a etalat burtica de gravidă, iar iubitul Ștefaniei nu s-a putut abține și s-a pozat cu abdomenul la vedere.

Artistul a scris și un mesaj sugestiv în dreptul fotografiei, spunându-le fanilor că speră să „nască”” înainte de câștigătoarea sezonului 2 Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT

„Sper sa ‘nasc’ înaintea ta @marisa.paloma că nu mai pot cu stările astea de ‘gravidă’. De săptămâna care vine mă internez la maternitate”, a scris Speak pe pagina sa de Instagram.

Speak și Marisa Paloma
Speak și Marisa Paloma s-au fotografiat împreună la un eveniment. Sursa foto: Instagram

Imaginea postată de artist, dar și descrierea acesteia i-au amuzat teribil pe internauți, care i-au lăsat zeci de comentarii.

ADVERTISEMENT

Unii dintre aceștia au crezut că Speak anunță, prin intermediul acesta, venirea pe lumea a unui bebeluș, însă iubitul Ștefaniei a făcut totul doar pentru distracție.

„Avem treabă”, „Poate bea si Ștefania apă după Marisa și se ia și la ea”, au scris câțiva dintre fani, dornici să-i vadă pe Speak și Ștefania în postura de părinți, la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Cum a început relația dintre Speak și Ștefania

Speak și Ștefania s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun, iar când tânăra a apărut în piesa artistului, „Libelula”. Cei doi s-au apropiat tot mai mult, după care au devenit un cuplu.

În timp ce se aflau la Asia Express, în calitate de concurenți, Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita lui. Cei doi încă nu au pus la punct detaliile legate de nuntă, după cum au declarat la un moment dat.

„Ne-am cunoscut printr-un prieten comun, am început să vorbim și ne-am dat seama că timpul trece foarte repede interacționând. Ne făcea plăcere să stăm de vorbă unul cu altul.

Am fost zgârciți cu detaliile pentru că nu poți ieși public să îți asumi ceva, dacă nu ești sigur de ce ți se întâmplă și că este ceea ce trebuie. Eu sunt mai organizat cu lucrurile astea, și tocmai de aici a venit această zgârcenie.

Când a fost să fie ceva serios și sigur, atunci am început să facem publice acele detalii pe care toată lumea le aștepta de la noi”, a declarat Speak pentru VIVA.

ADVERTISEMENT