Life

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața sentimentală. Are sau nu o iubită?

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața lui sentimentală. Are sau nu o iubită fostul concurent de la Războinici?
26.08.2021 | 09:17
Albert Oprea de la Survivor Romania a vorbit despre viata sentimentala Are sau nu o iubita
Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața sentimentală. Are sau nu o iubită? Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața lui sentimentală. Susținătorii tânărului se întreabă dacă acesta are sau nu o iubită, după ce s-a spus că el și Simona Hapciuc ar forma un cuplu.

Fostul Războinic a descris cum ar arăta femeia perfectă pentru el. Trăsăturile menționate de Albert i s-au potrivit foarte bine Simonei Hapciuc, dar nu a confirmat dacă este sau nu împreună cu ea.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea de la Survivor România a vorbit despre viața sentimentală. Are sau nu o iubită?

Albert Oprea de la Survivor România a spus adevărul despre viața lui sentimentală. În cadrul unui interviu, fostul concurent de la Războinici a descris cum ar trebui să fie femeia perfectă pentru el.

„Nu am un tipar de femeie, trebuie să aibă acel ceva, să fie inteligentă…Trebuie să arate bine fizic. Aud chestia asta din partea multora, că nu contează cum arată fizic. Pentru mine trebuie să arate bine și fizic, ca să mă atragă.

ADVERTISEMENT

Până să descoperi un om, te atrage fizic. Nu am un tipar anume. Și trebuie să fie acea chimie între noi, să fie inteligentă, să am ce discuta cu ea”, a declarat Albert pentru WOWbiz.ro.

Recent, Albert Oprea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram. Unul dintre urmăritori l-a întrebat dacă este singur sau într-o relație, iar răspunsul fotului Războinic a fost surprinzător.

ADVERTISEMENT

Acesta a răspuns că este singur, spre surprinderea multora, mai ales după ce s-a speculat că ar fi împreună cu Simona Hapciuc.

Albert Oprea
Albert Oprea este singur. Sursa foto: Instagram

Ce spuneau Simona Hapciuc și Albert Oprea despre relația lor

Recent, Simona Hapciuc și Albert Oprea au vorbit despre relația lor, după ce au fost văzuți de câteva ori în ipostaze de cuplu.

ADVERTISEMENT

La momentul acela, cei doi au recunoscut că există o atracție fizică între ei. Aceștia au vrut să treacă mai mult timp pentru a avea ocazia să se cunoască mai bine.

Albert a recunoscut că l-a atras fizicul Simonei, dar și felul ei de a fi, așa că au reluat legătura atunci când fostul concurent a ajuns în România.

Tânărul a cucerit-o pe Simona atunci când i-a adus un cadou fiului ei, Dimitrie, atunci când el și blondina s-au reîntâlnit, la o săptămână de la finalul show-ului.

„Există ceva între noi”, au recunoscut cei doi foști concurenți la „Ștafeta mixtă” săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT