Life

Albert Oprea, Zanni și Sebastian Chitoșcă, prima alianță de la Survivor România? Pe cine vor să scoată din joc

Albert Oprea, Zanni și Sebastian Chitoșcă au discutat deja despre o primă strategie. Concurenții de la Survivor România știu și pe cine să nominalizeze la următorul Consiliu din competiția sportivă de la Kanal D.
28.05.2021 | 08:30
Albert Oprea Zanni si Sebastian Chitosca prima alianta de la Survivor Romania Pe cine vor sa scoata din joc
ADVERTISEMENT

Războinicul și cei doi Faimoși au dat cărțile pe față despre o posibilă alianță, chiar în timpul petrecerii organizate pentru unificarea echipelor. Participanții cu banderolă roșie au avut numai cuvinte de laudă la adresa rivalului pe care au încercat să-l atragă de partea lor.

Cei trei concurenți din Republica Dominicană au schimbat impresii despre jocurile și strategiile de până acum, fostul participant de la „Chefi la cuțite” mărturisind că l-a apreciat încă de la început pe Albert Oprea pentru felul său de a fi.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea, Zanni și Sebastian Chitoșcă, uniți împotriva concurenților de la Survivor România

Mai mult decât atât, Zanni și Sebastian Chitoșcă au declarat că mereu au simțit o apropiere între ei și Albert Oprea de la Războinici. Cei trei tineri s-au înțeles destul de bine, discuția îndreptându-se fără doar și poate spre o alianță între ei.

„Ești la masă cu greii, nu te bucuri că ne-am întâlnit? Noi te-am iubit mereu. Eu mereu mi-am exprimat iubirea față de tine!”, i-a spus Zanni lui Albert Oprea.

ADVERTISEMENT

„Eu mereu am spus că ești băiat bun și că o să ne înțelegem. Când vedeai că nu poți sa mă bați ce simțeai?”, a completat Sebastian Chitoșcă.

„Mă durea îți jur, mă trezeam dimineața cu nervi și spuneam «mă, eu pe ăsta îl bat!»”, a fost replica Războinicului.

ADVERTISEMENT

„M-ai evitat mult, nu mă alegeai”, a adăugat fostul jucător de fotbal. „Era vorba și de echipă, aveam și pasa aia proastă”, a mai spus Albert Oprea.

Pe cine vor să scoată de la Survivor România Zanni, Sebastian și Albert Oprea

Zanni a ținut să mai adauge că sunt obligați să joace strategic, Faimosul având deja o persoană în minte pentru eliminare. Concurentul nu este de acord cu atitudinea lui Ștefan Ciuculescu pe care l-ar vrea plecat cât mai repede de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Fostul candidat al show-ului culinar „Chefi la cuțite” și amicul său de echipă, Sebastian Chitoșcă, l-au lămurit și pe Albert Oprea în această privință, ei fiind de părere că Ștefan Ciuculescu nu mai are ce căuta în competiția sportivă de la Kanal D.

„Noi chiar nu aveam nevoie neapărat de un om bun în echipă. Puteam face față doar noi trei. Ștefan s-a temperat în ultimul timp și a arătat că poate fi om. Când o să fie nominalizat iar o să înnebunească”, a spus Sebastian.

Pe de cealaltă parte, Zanni a mărturisit că a fost înțeles greșit de colegii de la Survivor România, care l-au catalogat ca fiind răutăcios prin intermediul glumelor pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

În prezent, cei trei participanți încearcă să lege o prietenie, care le poate asigura un loc în marea finală. Albert Oprea, Zanni și Sebastian Chitoșcă se gândesc la o strategie care să-i mențină cât mai mult în jocul din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT