ADVERTISEMENT
Life

Zanni a scăpat porumbelul la Survivor România! Ana Porgras, criză de gelozie din cauza Războinicelor?

Zanni a scăpat porumbelul la Survivor România. Faimosul și-a dat seama imediat că Ana Porgras ar putea să facă o criză de gelozie
Autor: Cerasela Stafie | 27.05.2021 | 23:31
Zanni a scăpat porumbelul la Survivor România! Ana Porgras, criză de gelozie din cauza Războinicelor?
Zanni de la Survivor, susținut în continuare de Ana Progras. Ce mesaj i-a transmis fosta gimnastă Colaj: Fanatik

Este o zi mare pentru concurenții celor două echipe. Faimoșii și Războinicii au parte de o petrecere în toată regula.

ADVERTISEMENT

Urmează marea unificare din Republica Dominicană, iar membrii echipelor au avut șansa de a face un duș și de a se aranja.

Zanni a scăpat porumbelul la Survivor România! Ana Porgras, criză de gelozie din cauza Războinicelor?

Buna dispoziție, lucru mai rar întâlnit în tabăra Survivor, a fost la ordinea zilei. Concurenții au fost entuziasmați pentru că au avut șansa să-și amintească cum arăta viața înainte de competiție.

Zanni s-a lăsat dus de val și a făcut o glumă. Și-a dat imediat seama că Ana Porgras nu ar fi foarte amuzată și, tot el, a dat și replica.

ADVERTISEMENT

 „Pot să mă duc și eu la fetele de la Războinici să le întreb ce fac, hau, pupici pe obraz? Nu, că se uită Ana și se supără…”, a spus el.

Discuțiile cu privire la Ana Porgras nu s-au terminat aici. Cei prezeți și-au amintit de fosta campioană mondială și au declarat că este unul dintre oamenii care meritau să rămână în competiție.

Concurenții celor două echipe s-au declarat fericiți că au șansa să participe la acest eveniment. Totodată, dușul a fost de departe cel mai așteptat moment al zilei.

ADVERTISEMENT

„Mă simt exact cum sunt acasă și mă pregătesc pentru o petrecere alături de cei dragi”, a spus Raluca Dumitru.

Petrecerea de unificare, momentul mult așteptat de la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii sunt fericiți că au ajuns în acest punct al competiției, când urmează unificarea. Și petrecerea aferentă a fost mult așteptată.

ADVERTISEMENT

„Aștept momentul ăsta de cinci luni”, a declarat Albert. „Următorul pas e să ajung în finală. Am visat finala de multă vreme,” a adăugat.

Concurenții au avut ocazia să ciocnească un pahar împreună și au avut parte de o masă copioasă. A urmat dansul. „Am dansat continuu timp de vreo trei – patru ore. Ne-am distrat, ne-am simțit foarte bine,” a spus Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

Nu s-au rezumat doar la dansat. Concurenții celor două echipe au cântat și s-au simțit de minune, uitând de diferențele care au apărut pe parcurs între ei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!