Life

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit. Ce ținută a purtat prezentatoarea de la TVR în ziua nunții

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit sâmbătă, 15 octombrie. Ținuta prezentatoarei de la TVR din ziua cea mare a fost însă una neașteptată.
16.10.2022 | 14:00
Albertina Ionescu si Constantin Opris sau casatorit Ce tinuta a purtat prezentatoarea de la TVR in ziua nuntii
Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit sămbătă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au cunoscut în urmă cu ceva timp. El este jurnalist de business de mai bine de 10 ani, în prezent în cadrul Profit News și Prima TV, în timp ce ea este prezentatoare la TVR.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit sâmbătă

S-au întâlnit la mai multe evenimente, iar mai apoi au decis să vorbească pe Instagram. Între timp, cei doi și-au dat seama că au în comun mai multe lucruri decât credeau.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, relația celor doi a devenit una mult mai strânsă, iar în final, cei doi au decis să facă sâmbătă, 15 octombrie, pasul cel mare. Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit, iar până acum prezentatoarea de la TVR nu a făcut declarații publice despre marele eveniment.

Pe de altă parte, ea a publicat pe pagina personală de Instagram un video cu pregătirile dinainte de nuntă, dar și cu o serie de momente din cadrul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Deși mulți s-ar fi gândit că vedeta va purta rochie de mireasă, prezentatoarea de la TVR a decis să opteze pentru o salopetă specială, iar pe cap a avut un accesoriu alb.

În cazul lui Constantin Opriș lucrurile au fost și mai simple. Jurnalistul a ales un costum negru, cu o cravată deschisă la culoare și cămașă albă. ”15.10.2022”, a scris Albertina Ionescu în dreptul unui clip video cu ea și soțul ei.

ADVERTISEMENT

În imagini putem vedea că ce doi par mai fericiți ca oricând și nu e de mirare. La un moment dat, Albertina Ionescu a vorbit despre soțul ei, la adresa căruia avea doar cuvinte de laudă.

Prezentatoarea de la TVR îl descria pe Constantin Opriș ca fiind un gentleman adevărat, care a reușit să creeze un spațiu ideal pentru cei doi. De asemenea, pentru vedeta TVR, soțul este un bărbat matur, cu un simț al umorului dezvoltat, dar și cu o inteligență aparte.

ADVERTISEMENT
Albertina Ionescu și Constantin Opriș au devenit soț și soție. Sursă foto: Instagram
Albertina Ionescu și Constantin Opriș au devenit soț și soție. Sursă foto: Instagram

Constantin Opriș, un gentleman adevărat

”Constantin este un gentleman adevărat, a creat un spațiu ideal pentru a se forma legătura dintre noi. Simplu nu i-a fost, însă acum îl apreciez pentru răbdare și consecvență. Maturitatea cu care întâmpină fiecare zi, umorul, inteligența, devotamentul, manierele și respectul sunt doar o parte dintre calitățile lui”, dezvăluia aceasta.

Prezentatoarea tv a mai povestit și că soțul ei o încurajează în fiecare moment și este alături de ea în procesul ei de dezvoltare. ”Când mă ține de mână, simt că pot realiza orice, că am o putere infinită de reușită și dezvoltare”, mai spunea Albertina despre partenerul de viață.

Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit. Sursă foto: Instagram
Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT
Tags: