Sport

Albion Rrahmani, mesaj pentru suporteri înainte de CSA Steaua – Rapid. Cum se simte atacantul. Exclusiv

Albion Rrahmani le-a transmis un mesaj suporterilor înaintea derby-ului CSA Steaua - Rapid. Atacantul speră să revină mai puternic după accidentare.
31.10.2023 | 19:20
Albion Rrahmani, încântat de materialul din Revista FANATIK. Interviu exclusiv cu atacantul Rapidului. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani nu poate sta departe de fotbal. Atacantul celor de la Rapid s-a accidentat teribil în meciul naționalei și va lipsi până la finalul anului de pe gazon. Internaționalul kosovar a fost prezent la antrenamentul de marți al Rapidului și le-a transmis un mesaj suporterilor înaintea derby-ului cu CSA Steaua.

Albion Rrahmani, mesaj pentru suporteri înainte de CSA Steaua – Rapid

Albion Rrahmani a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente încrucișate la nivelul gleznei drepte în meciul Andorra – Kosovo, scor 0-3 în preliminariile Euro 2024. Atacantul a fost operat și a început ședințele de recuperare cu Dragoș Luscan, preparatorul fizic și kinetoterapeutul lui David Popovici.

ADVERTISEMENT

Rrahmani nu poate sta departe de fotbal. După ce a fost prezent în cârje la derby-ul Rapid – Universitatea Craiova (2-0), Rrahmani a fost pe Giulești și la antrenamentul Rapidului de marți, dinaintea derby-ului cu CSA Steaua din Cupa României. Atacantul de 23 de ani are un moral foarte bun.

„Le doresc coechipierilor să trateze cu maximă seriozitate meciul de mâine pentru că știu cât de importantă este Cupa pentru suporterii Rapidului. Un astfel de trofeu, în eventualitatea câștigării lui, e drumul cel mai scurt către cupele europene”, a declarat Albion Rrahmani, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Albion Rrahmani vrea să revină mai puternic pe gazon: „Sunt pozitiv”

Albion Rrahmani nu își va aduce aminte cu drag de prima titularizare la națională. Atacantul a fost scos cu targa de pe teren, iar verdictul medicilor a fost unul crunt. Totuși, Albion Rrahmani nu își face griji și anunță că va reveni mult mai puternic.

„Abia aștept să mă întorc pe gazon. Mă voi întoarce mai puternic. Știu că mă voi însănătoși, iar pentru mine este foarte important să fiu în primul rând pozitiv mental. Chiar sunt pozitiv”, a mai spus Albion Rrahmani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, atacantul Rapidului s-a declarat încântat după experiența primului interviu în România. Albion Rrahmani a ținut prima pagină a Revistei FANATIK 748. „Pe de altă parte, sunt încântat de materialul de revistă. Abia aștept ca cineva să mi-l traducă”, au fost cuvintele lui Rrahmani.

Albion Rrahmani, încântat de materialul din Revista FANATIK. Foto: FANATIK.
Albion Rrahmani, încântat de materialul din Revista FANATIK. Foto: FANATIK.

Albion Rrahmani, cel mai în formă jucător al Rapidului

Albion Rrahmani a ajuns la Rapid în vară de la FC Ballkani, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Giuleștenii au plătit 600.000 de euro pentru a-l aduce în Giulești pe jucătorul în vârstă de 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a confirmat rapid și a făcut spectacol de la transferul său în lotul lui Cristiano Bergodi. A înscris 6 goluri în 6 apariții de SuperLiga, reușind alte două pase decisive.

„O să vedem ce aducem în iarnă, până acolo mai avem 10 meciuri, deocamdată la asta ne gândim. Dacă Rrahmani nu va fi apt, vom aduce pe cineva. Din ce am înțeles, Rrahmani ar putea ca din ianuarie să reintre la pregătire, dar haideți să vedem cum evoluează.

Teoretic ar trebui să poată să meargă în cantonamentul de iarnă. Oricine poate să-l înlocuiască pe Rrahmani. Poate să fie Funsho, poate Petrila, poate Ioniță. Nu contează cine dă golurile, cineva să-l suplinească”, a declarat Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA.

  • Cota de piață de lui Rrahmani s-a dublat după transferul la Rapid (1.2 milioane de euro)
  • iunie 2026 este data la care expiră contractul lui Rrahmani cu Rapid. 
ADVERTISEMENT