Life

Alec Baldwin, decizie radicală. Ce hotărâre a luat actorul după tragedia de pe platourile de filmate

Alec Baldwin, renumitul actor care a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins, pe platourile de filmare ale producției „Rust” a luat o decizie radicală.
06.12.2021 | 13:14
Alec Baldwin decizie radicala Ce hotarare a luat actorul dupa tragedia de pe platourile de filmate
ADVERTISEMENT

Vedeta de origine americană a luat o hotărâre importantă după tragedia petrecută în urmă cu mai bine de o lună. Artistul a intrat într-un con de umbră.

Mai exact, actorul și-a închis unul dintre conturile de socializare de pe Twitter. În plus, nu mai postează nimic nici pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin nu a oferit nicio explicație plauzibilă legat de accidentul care a dus la moartea directorului de imagine al filmului „Rust”.

Alec Baldwin se simte vinovat după moartea Halynei Hutchins? Ce a făcut actorul

Hotărârea de a renunța la contul de pe Twitter vine la numai câteva zile după primul său interviu formal legat de tragedia de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

Alec Baldwin a afirmat pentru postul american ABC că nu se simte vinovat pentru moartea Halynei Hutchins. În plus, susține că nu este reponsabil pentru descărcarea armei.

Mai mult decât atât, actorul a mai subliniat faptul că nu a acționat revolverul, punctând că nu știe cine ar putea fi tras la răspundere pentru uciderea directorului de imagine.

ADVERTISEMENT

„Am sentimentul că cineva este responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat şi nu pot spune cine este, dar ştiu că nu sunt eu. Aş putea să mă omor dacă aş crede că sunt responsabil”, a spus actorul vizibil emoţionat.

Alec Baldwin, despre arma din recuzită. De ce nu a verificat-o

În altă ordine de idei, Alec Baldwin a fost chestionat și legat de arma care nu a fost verificată în prealabil de el. Actorul a declarat că nu a făcut acest lucru pentru că avea încredere în profesioniști.

ADVERTISEMENT

Vedeta consideră că atribuțiile sale nu au legătură cu verificările armelor din recuzită, crezând că arma este sigură și neîncărcată în momentul filmării producției.

Halyna Hutchins a fost împuşcată pe platourile de filmare pentru westernul „Rust” cu un glonţ adevărat. Directorul de imagine se pregătea pentru o scenă, în timp ce Alec Baldwin stătea pe o bancă într-o biserică în Bonanza Creek Ranch din New Mexico.

Din păcate, arma, un Colt 45, s-a declanşat accidental și a dus la moartea unei persoane și rănirea alteia. Până în momentul de față oamenii legii nu au făcut nicio arestarea pentru uciderea femeii.

ADVERTISEMENT
Tags: