Sport

”Aleg să cred”, filmul care prezintă drumul Argentinei spre câștigarea Cupei Mondiale. Ce rol joacă Leo Messi

Naționala Argentinei a reușit după o pauză de 36 de ani să câștige din nou Cupa Mondială, iar performanța a fost marcată prin apariția unui film.
22.10.2023 | 11:43
Aleg sa cred filmul care prezinta drumul Argentinei spre castigarea Cupei Mondiale Ce rol joaca Leo Messi
Naționala Argentinei a reușit după o pauză de 36 de ani să câștige din nou Cupa Mondială, iar performanța a fost marcată prin apariția unui film. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Condusă magistral din teren de Leo Messi, reprezentativa ”pumelor” a trecut peste eșecul inaugural cu Arabia Saudită și a avut apoi un parcurs excelent la turneul final din Qatar. Totul a culminat cu victoria nebună din finala cu Franța.

Naționala Argentinei, film special după câștigarea Cupei Mondiale

A fost un succes așteptat 36 de ani de fani, însă trofeul au fost cu atât mai special cu cât a venit aproape de finalul carierei lui Leo Messi. Și pentru a celebra cum se cuvine supremația Argentinei, a fost creat un film cu drumul naționalei la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

”Aleg să cred” este numele filmului în care vor apărea imagini exclusive cu trăirile jucătorilor și ale staff-ului tehnic pe durata turneului final din Qatar. Președintele Federației Argentiniene de Fotbal, Claudio Tapia, a dat câteva detalii despre documentar, înaintea partidei cu Peru din preliminariile CM 2026.

”A fost cel mai fericit moment pentru toți argentinienii. Vor fi pasaje din ceea ce s-a trăit în acea minunată Cupă Mondială. Suntem cu toții încântați să experimentăm asta din nou”, a declarat Tapia, conform tn.com.ar.

ADVERTISEMENT

Trailerul documentarului este deja disponibil și a devenit imediat viral pe rețelele de socializare. Acesta începe cu Rodrigo De Paul spunând: ”A face pe cineva fericit este un sentiment foarte puternic”, în timp ce se scurg imagini cu suporterii sărbătorind.

Apoi, trailerul continuă cu imaginile penalty-ului decisiv marcat de Gonzalo Montiel în finala cu Franța și mai multe declarații, printre care cele ale Claudio Tapia, Angel Di Maria și Nicolas Otamendi.

ADVERTISEMENT

Messi își va povesti golurile din Qatar

Lionel Messi are o participare specială în acest film, el fiind considerat de toată lumea artizanul celei de-a treia Cupă Mondială câștigată de Argentina, după cele din 1978 și 1986, când vedetele echipei erau Mario Kempes și, respectiv Diego Maradona.

Superstarul ”pumelor” va avea apariții în care va vorbi despre golurile pe care le-a marcat și despre intensitatea partidelor. Filmul va fi lansat pe 14 decembrie și va fi proiectat în peste 300 de cinematografe din Argentina. Documentarul are o durată de 80 de minute.

ADVERTISEMENT

Filmul va pătrunde în intimitatea naționalei Argentinei, existând înregistrări din cantonament sau din vestiarul echipei cu puțin înainte de jocuri. Pelicula este creată de Gonzalo Arias, care este și producător general alături de Victor Santa Maria.

ADVERTISEMENT