ADVERTISEMENT
News

Alegeri locale 2020. Președintele Klaus Iohannis a votat în Capitală: Vă îndemn pe toți: mergeți la vot!

Autor: Adrian Baciu | 27.09.2020 | 09:52
Alegeri locale 2020. Președintele Klaus Iohannis a votat în Capitală: Vă îndemn pe toți: mergeți la vot!
Alegeri locale 2020. Președintele Klaus Iohannis a votat în Capitală: Vă îndemn pe toți: mergeți la vot!. Sursa foto: newsmoney.ro

Președintele României, Klaus Iohannis, a votat după ora 9:30 la alegerile locale din București. Acesta și-a exprimat opțiunea la o secție dintr-un liceu.

ADVERTISEMENT

Ca și la precedentele alegeri, șeful Statului a votat în Capitală, având viza de flotant, în Sectorul 1, în timp ce doamna Iohannis va vota în orașul de reședință

Duminică, Klaus Iohannis s-a prezentat la urne fără soția domniei sale, la o unitate școlară din Capitală.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis a votat în Capitală

Duminică dimineața, președintele Klaus Iohannis a votat la Liceul Teoretic ”Jean Monnet”, una din cele mai cunoscute secții de votare din Capitală.

”Este o zi foarte importantă azi. Ne alegem primarii, consilierii, conducerile județelor. Tot timpul când sunt alegeri e important să mergem la vot. Să nu-i lăsăm pe alții să decidă în locul nostru. Este foarte important să alegem acei candidați care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim.

ADVERTISEMENT

De cei pe care ii alegem modul în care arată școala, parcurile, spitale, drumurile, traficul. De aceea vă îndemn pe toți: mergeți la vot!”, a spus președintele după ieșirea de la vot.

Iohannis a votat și în 2016 tot în Capitală

În urmă cu patru ani, la alegerilor locale din 2016, președintele Klaus Iohannis, aflat atunci la primul mandat, a votat tot în sectorul 1 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Atunci, acesta și-a exprimat opțiunea pentru funcția de primar al acestui sector, pentru Primăria Municipiului București, pentru consiliul local și consiliul județean.

Pe 28 aprilie 2016, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că şi-a făcut viză de reşedinţă pentru Bucureşti şi că va vota în Capitală la alegerile locale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!