News

Alegeri parlamentare 2020. Sportivi și cântăreți, candidați surpriză la scrutinul din 6 decembrie

06.12.2020 | 14:43
Alegeri parlamentare 2020 Sportivi si cantareti candidati surpriza la scrutinul din 6 decembrie
ADVERTISEMENT

Pe 6 decembrie au loc alegerile parlamentare 2020, iar românii sunt aşteptaţi la vot ca să-şi aleagă reprezentanţii în Camera Deputaţilor şi Senatul României. Pe lista candidaţilor se regăsesc şi câteva nume surpriză, iar FANATIK îţi prezintă ce sportivi şi cântăreţi vor avea emoţii la scrutinul din weekend.

La fel ca în trecut, la precedentele alegeri, pe lista candidaţilor au apărut nume cunoscute, care nu fac parte neapărat din sfera politică. La alegerile parlamentare din 2020 candidează, printre alţii, şi Dorinel Munteanu, fotbalistul cu cele mai multe selecţii la echipa naţională a României.

ADVERTISEMENT

Cântăreţii şi actorii au, la rândul lor, reprezentanţi pe lista candidaţilor la alegerile parlamentare din 2020. Marcel Pavel sau Florin Călinescu speră să prindă un loc în Camera Deputaţilor la scrutinul de pe 6 decembrie.

Ce sportivi şi cântăreţi sunt pe lista candidaţilor la alegerile parlamentare 2020. Doi fotbalişti, prima poziţie la PMP şi PER

Dorinel Munteanu ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru Senat în judeţul Cluj. Fostul internaţional român nu este la prima aventură în politică, după ce a candidat, din partea PMP, pentru un loc în Consiliul Local al municipiului Galaţi, însă nu a avut succes la alegerile locale din luna septembrie.

ADVERTISEMENT

Adrian Neaga ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor Partidului Ecologist Român (PER) pentru Senat în judeţul Argeş. Fost jucător la FCSB sau FC Argeş, “Rică” are sloganul “România sănătoasă” pentru scrutinul din 6 decembrie.

Marius Vecerdea, preşedintele Asociaţiei Tenis Club Pamira Sibiu, candidează pe lista independenţilor din judeţul Sibiu pentru un loc în Camera Deputaţilor. Acesta a devenit cunoscut pentru acuzaţiile aduse la adresa lui Ion Ţiriac, de când fostul mare tenismen a devenit preşedintele FRT.

ADVERTISEMENT

Daniel Ghiţă ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor Partidului Social Democrat (PSD) pentru Camera Deputaţilor în judeţul Ilfov. Fostul luptător K1 a fost în trecut membru al Partidului România Unită şi s-a făcut remarcat, în ultimul timp, prin postările de pe Facebook care promovează teorii ale conspiraţiei în privinţa pandemiei de coronavirus.

Sergiu Sechelariu vrea reorganizarea sportului din Bacău

Sergiu Sechelariu ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor Partidului Mişcarea Populară (PMP) pentru Senat în judeţul Bacău. Fratele fostului patron al lui FCM Bacău, Dumitru Sechelariu, a anunţat că îşi doreşte reorganizarea sportului din judeţ şi a anunţat că echipa moldoveană ar putea să reapară în Liga 2.

ADVERTISEMENT

“Ca şi consideraţie pentru sportul băcăuan, când vom avea o echipă de fotbal în Liga 2, voi ceda palmaresul şi emblema FCM Bacău acelei echipe, din partea mea. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând”, declara Sergiu Sechelariu în august 2020.

Alegeri parlamentare cu muzică în judeţul Mureş

Partidul Ecologist Român are trei cântăreţi lista candidaţilor la alegerile parlamentare în judeţul Mureş. Sanda Ladoşi (Tache după căsătorie) ocupă prima poziţie pe lista PER pentru Senat, fiind urmată de Andrei Kerestely, pe poziţia a doua, cunoscut compozitor şi orchestrator.

Pe lista candidaţilor PER pentru Camera Deputaţilor în judeţul Mureş se regăsesc actorul Bogdan Stanoevici (poziţia 1) şi Marcel Pavel (poziţia 2).

Eu nu vreau să fac politică. M-am înscris și mi s-a propus pentru Camera Deputaților pentru a susține niște idei: oprirea defrișărilor pădurilor, o Românie mai curată, ape mai curate și hrana să fie mult mai sănătoasă decât există acum.

Sunt niște principii de bază. Acest lucru contează mult. Nu merg să ocup un scaun, Habar nu am câte șanse am. Nu o fac pentru un crez politic, ci pentru că iubesc România și țin foarte mult la natură și nu sunt deloc vorbe mari pentru cine mă cunoaște”, a declarat Marcel Pavel pentru FANATIK.

Florin Călinescu vrea un loc în Camera Deputaţilor

După ce a candidat pentru Primăria Bucureştiului, unde a ocupat locul 4 la scrutinul din luna septembrie, Florin Călinescu speră să aibă mai mult succes la alegerile parlamentare. Actorul ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor Partidului Verde Bucureşti pentru Camera Deputaţilor.

Fostul iubit al Oanei Zăvoranu poate ajunge în Camera Deputaţilor

Tudor-Tim Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, ocupă poziţia a patra pe lista candidaţilor PRO România pentru Camera Deputaţilor în Bucureşti. Politicianul a fost ales în funcţia de viceprimar al Capitalei după alegerile locale din 2016, însă a demisionat la scurt timp.

ADVERTISEMENT