Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alegerile lui Florentin Petre pentru grupa de la Euro. Adversare „horror” pentru „tricolori”

Florentin Petre a ales doar naționale de calibru pentru România în grupa de la Euro 2024. Fostul internațional se așteaptă la adversare grele pentru "tricolori".
24.11.2023 | 12:42
Alegerile lui Florentin Petre pentru grupa de la Euro Adversare horror pentru tricolori
Florentin Petre a ales doar naționale de calibru pentru România în grupa de la Euro 2024. Fostul internațional se așteaptă la adversare grele pentru "tricolori".
ADVERTISEMENT

Echipa națională a României s-a calificat la Campionatul European din Germania și a obținut primul loc în grupa din preliminarii. Pe 2 decembrie se va face extragerea pentru grupele de la Euro 2024. “Tricolorii” pot avea șansa să pice din nou într-o grupă de foc, ca în 2008, cu Franța, Olanda și Italia.

Alegerile lui Florentin Petre pentru grupa de la Euro

La FANATIK SUPERLIGA, Florentin Petre a făcut alegerile pentru grupa României de la Euro 2024. Fostul internațional se așteaptă la adversare grele pentru “tricolori”. Analistul a venit cu o variantă similară cu ce a întâlnit echipa națională în 2008 la Campionatul European din Austria și Elveția.

ADVERTISEMENT

“Mi-aș dori să jucăm cu cele mai puternice. Deci, mi-aș dori să jucăm cu Portugalia, Olanda și Italia. Am jucat cu Franța, cred că merităm mai mult acum. A fost o grupă grea de tot atunci (n.r. în 2008).

Important este că am ajuns acolo. Acum vine ceva nou. Aparent, lumea spune că nu mai este ritmul și calitatea fotbalului de atunci, pentru că sunt 24 de echipe, dar nu este așa. E un show, un moment extraordinar de frumos care oferă posibilitatea mai multor naționale să ajungă la Campionatul European”, a spus Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre, despre lotul României pentru Euro 2024

Florentin Petre a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre victoriile cu Israel şi Elveţia şi consideră că pentru noii jucători va fi foarte greu să intre în circuitul echipei naţionale, Edi Iordănescu mizând pe acelaşi nucleu la Euro 2024.

“Au fost două meciuri foarte frumoase, ţinând cont că am intrat în elita fotbalului european din nou. Mă bucur că fotbalul românesc apare pe harta fotbaliştilor de calitate de care tot vorbim pe toate posturile.

ADVERTISEMENT

Mă bucur pentru ei, au avut o campanie destul de grea, muncită, iar să termini pe primul loc este o realizare extraordinar de frumoasă. Mă aşteptam să ne chinuim mai mult, nu să câştigăm grupa.

Am avut momente extraordinar de bune ţinând cont că jucătorii au fost în formă. Au dat dovadă de caracter, mă aşteptam să le fie mai greu. Sunt mândru de ceea ce am realizat.

ADVERTISEMENT

Am zis încă de la început că ne vom califica, dar nu mă aşteptam de pe primul loc. I-am prins pe elveţieni într-o pasă mai proastă, am avut şi un portar extraordinar de bun, care a scos cel puţin patru faze de gol”, a mai spus Florentin Petre.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Florentin Petre, despre grupa României de la Euro 2024

ADVERTISEMENT