Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Stoichiță și analiștii Fanatik au ales grupa României la Euro 2024. Cine a preferat Anglia

Mihai Stoichiţă, Horia Ivanovici, Florin Gardoş şi Adrian Ilie au ales grupa României la Euro 2024 la FANATIK SUPERLIGA. Ne putem califica în fazele eliminatorii?
22.11.2023 | 21:33
Stoichita si analistii Fanatik au ales grupa Romaniei la Euro 2024 Cine a preferat Anglia
Stoichiță și analiștii Fanatik au ales grupa României la Euro 2024. Cine a ales Anglia. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România revine la Campionatu European după o pauză de opt ani. “Tricolorii” au câştigat cu 1-0 împotriva Elveţiei şi încheie pe primul loc în grupa preliminară, fiind în urna a doua la tragerea la sorţi.

Stoichiță și analiștii FANATIK au ales grupa României la Euro 2024: “Eu aş vrea: Germania, Scoţia şi Slovacia”

Grupele de la Euro 2024 le aflăm pe 2 decembrie. Invitaţii lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA au ales grupa României la turneul final, iar concluzia generală e că “tricolorii” sunt capabili să treacă de grupe:

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă: “Nu pot să spun obiectivul realist pentru Euro. Trebuie să ne aşezăm la masă cu Edi şi să discutăm. Dacă ne-am calificat ca o echipă, mergem şi mai departe cu o echipă. O să vedem pe 2 decembrie ce se va întâmpla.

Nu cred că ar fi o supărare mare dacă nu o să ieşim din grupă, dar depinde de grupă. Eu aş vrea: Germania, Scoţia şi Slovacia. Nu vreau Elveţia, este o echipă foarte puternică.

ADVERTISEMENT

“Slovacia care este o echipă la nivelul nostru pe care poţi să o baţi”

Vreau Germania pentru că i-am văzut în ultima vreme şi este o mare degringoladă, chiar dacă sunt gazde. Vreau Scoţia pentru că nu ne-a bătut niciodată şi este mai uşor de jucat decât împotriva altor echipe.

Şi Slovacia care este o echipă la nivelul nostru pe care poţi să o baţi. Celelalte sunt echipe care pun probleme”, a spus Mihai Stoichiţă la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoş: “Eu aş vrea Anglia, Slovenia şi Slovacia”

Adrian Ilie: “Spania, Serbia şi Elveţia”

Horia Ivanovici: “Vreau Slovenia pentru că vreau ca Ianis Hagi să îl răzbune pe Gică Hagi”

Horia Ivanovici: “Anglia, Slovenia şi o echipă din play-off. Că e Ucraina sau alta. Vreau Anglia pentru că este o echipă cu care poţi juca. Mi se pare că este una dintre cele mai umflate naţionale, cu un antrenor şi mai umflat.

Noi mereu am jucat cu britanicii extraordinar. Vreau Slovenia pentru că vreau ca Ianis Hagi să îl răzbune pe Gică Hagi pentru acel meci de baraj. Şi o echipă din play-off, oricare”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA îți aduce doza zilnică de fotbal în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Urmărește emisiunea în fiecare luni, marți și vineri cu transmisie LIVE și în premieră, începând cu ora 10:30. Emisiunea este disponibilă, în premieră, pe canalul de Youtube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Stoichiță și analiștii Fanatik au ales grupa României la Euro 2024

ADVERTISEMENT