News

Alertă de la Poliția Capitalei, un elev a dispărut în drum spre școală. Băiatul are 17 ani

Un elev de 17 ani din București a dispărut în drum spre școală. Poliția Capitalei a emis o alertă și cere ajutor pentru găsirea băiatului.
26.09.2023 | 17:43
Alerta de la Politia Capitalei un elev a disparut in drum spre scoala Baiatul are 17 ani
Elev de 17 ani din București, dat dispărut: a plecat spre școală și nu a mai revenit. Sursa foto:
ADVERTISEMENT

Alertă emisă de Poliția Capitalei: un elev de 17 ani a plecat spre școală și nu s-a mai întors. Totul s-a întâmplat marți, 26 septembrie, la orele dimineții. Care sunt semnalmentele copilului.

Elev de 17 ani din București, dat dispărut: a plecat spre școală și nu a mai revenit

În cursul acestei dimineți, Gabriel, un adolescent de 17 ani din Sectorul 3 al Capitalei a plecat, ca de obicei, spre școală. Din păcate, pentru rudele sale avea să fie ultima oară când l-au mai văzut, asta pentru că minorul este de negăsit.

ADVERTISEMENT

Poliția Capitalei a emis o alertă în care solicită sprijinul cetăţenilor pentru depistarea adolescentului de 17 ani. El a plecat la o adresă din Sectorul 3 şi de atunci nu a mai revenit.

Numele complet al băiatului este Stan Vlad Gabriel. În dimineața dispariției era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, un tricou închis la culoare și era încălțat cu pantofi sport de culoare neagră cu roșu.

ADVERTISEMENT

Băiatul dispărut are 1,70 m înălțime și aproximativ 60 de kilograme. El are față rotundă, ochi căpriu, ten deschis la culoare, iar părul este șaten și ondulat. Persoanele care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugate să anunțe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Copii dispăruți”, apare poza cu elevul dispărut. Gabriel s-a născut în Sectorul 1 al Capitalei. Avea domiciliul în Sectorul 5, iar dispariția sa a fost sesizată în Sectorul 3.

ADVERTISEMENT
Stan Vlad Gabriel dispărut
Stan Vlad Gabriel, elev dispărut. Sursa foto: politiaromana.ro

Poliția Capitalei caută și un bărbat de 37 de ani. Nu a mai revenit acasă de pe 19 septembrie

Tot marți, Poliția Capitalei anunță, într-un alt comunicat, dispariția unui bărbat de 37 de ani. Davidică Laurențiu Ștefan a plecat de acasă în urmă cu o săptămână, pe 19 septembrie.

Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unui bărbat care, în dimineața de 19 septembrie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent”, anunță Poliția.

ADVERTISEMENT

Acesta are următoarele semnalmente: înăţime:1,60 m, față ovală, păr negru, tuns scurt, ochi căprui. Marți, la data dispariției, purta pantaloni negri. Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

ADVERTISEMENT
Tags: