News

Alertă în București: “Au încercat să mă înjunghie cu o șurubelniță”

Alertă în București. Se pare că mai mulți tineri drogați au început să vandalizez blocuri și să treacă chiar și la amenințări.
02.09.2023 | 20:48
Alerta in Bucuresti Au incercat sa ma injunghie cu o surubelnita
Alertă în București după ce mai mulți tineri drogați au vandalizat câteva blocuri. Sursă foto: Antena 3 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alertă în București. Sorin Stoicescu, fostul șef al Aviației Civile din România, povestește calvarul prin care trece. Mai mulți tineri drogați vandalizează blocuri și chiar pun în pericol viața locatarilor.

Alertă în București după ce mai mulți tineri drogați au vandalizat câteva blocuri

Sorin Stoicescu spune că mai multe blocuri, inclusiv ușile apartamentelor au fost vandalizate. Protagoniștii incidentelor ar fi niște tineri drogați, care trec prin zonele respective. Iar având în vedere situația extrem de gravă, asociațiile de proprietari au iniţiat o petiţie

ADVERTISEMENT

Scopul acesteia este de a semnala autorităţilor cu probe video cum tinerii drogați au început să ia cu asalt blocurile din centrul Bucureștiului. Mai mult de atât, fostul șef al Aviației Civile povestește că realitatea este cu mult mai ”tragică” decât se vede în imagini.

Unii tineri drogați au spart interfonul, alții încearcă ușile. Mai toată noaptea au loc incidente, iar locatarii se simt terorizați. În ceea ce privește intervenția poliției, se pare că este foarte greu ca cineva să intervină. Probele video însă poate vor schimba ceva, spune el.

ADVERTISEMENT

”Și mai tragic decât ce se vede la televizor este să trăiești live așa ceva. Să alergi după acești drogați pe scara blocului, după ce ți-au spart interfonul. Și unii dintre ei sub influența drogului, încearcă ușile.

La noi sunt foarte multe firme pe scări în această zonă. Suntem acasă foarte puțin noaptea când se întâmplă aceste lucruri și suntem efectiv terorizați. Am încercat să ne adresăm, să chemăm poliția locală să-i adune. Poliția locală ne spune nu se poate”, a povestit acesta, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Sorin Stoicescu, la un pas să fie înjunghiat cu o șurubelniță

Cel mai tulburător eveniment a fost cel în care Sorin Stoicescu a fost amenințat. Fostul șef al Aviației Civile, în vârstă de 70 de ani, spune că tinerii drogați ar fi vrut să înfigă o șurubelniță prin spatele lui.

Norocul bărbatului a fost că s-a ferit, iar în final aceștia au nimerit ușa. Chiar și așa, teama predomină în rândul locatarilor constant. Tocmai din acest motiv, Sorin Stoicescu speră să fie luate măsuri.

ADVERTISEMENT

”Suntem obligați să ne ducem după ei și să știți că pentru mine, la vârsta mea, la 70 de ani, când te atinge o șurubelniță e foarte dificil. Acești oameni, au vrut să înfigă în mine o șurubelniță prin spatele meu, dar au nimerit în ușă pentru că m-am ferit. Vreau să vă spun că sunt capabili de multe altele”, a declarat Sorin Stoicescu, fostul șef al Aviației Civile din România.

ADVERTISEMENT
Tags: