News

Drogații continuă să facă ravagii pe șosele, un prahovean a intrat cu mașina în stâlp. În accident a fost rănit și un tânăr de 19 ani

Accident rutier grav în Prahova. La volanul mașinii se afla un șofer drogat, care a fost rănit. Un tânăr de 19 ani a suferit și el leziuni.
31.08.2023 | 11:35
Drogatii continua sa faca ravagii pe sosele un prahovean a intrat cu masina in stalp In accident a fost ranit si un tanar de 19 ani
Drogații continuă să facă ravagii pe șosele. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Drogații continuă să facă ravagii pe șosele, în ciuda accidentelor grave provocate de alți șoferi aflați sub influența substanțelor interzise. Deși evenimentele rutiere în urma cărora au murit 5 tineri, doi în județul Constanța și trei în Alba, au fost intens dezbătute, consumatorii de droguri sau alcool nu par să fie impresionați de gravitatea acestora.

Drogații continuă să facă ravagii pe șosele. Accident grav în Prahova

Nici măcar nu par să conștientizeze pericolul la care se expun și la care îi supun și pe ceilalți participanți la trafic. Este și cazul unui șofer drogat din Prahova, care a intrat cu mașina într-un stâlp.

ADVERTISEMENT

Accidentul rutier s-a produs în comuna Bălţeşti, din județul Prahova, în noaptea de miercuri spre joi. Un șofer de 34 de ani s-a urcat la volan după ce a consumat marijuana. Nu se afla singur în mașină, ci împreună cu alte trei persoane.

La un moment dat, conducătorul auto a pierdut controlul asupra autoturismului și a ajuns într-un stâlp. La fața locului au ajuns polițiștii și mai multe echipaje medicale, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

ADVERTISEMENT

„În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Bălțești, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Gorunului, la un moment dat, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice, din beton.”, a transmis IPJ Prahova.

Șoferul a ajuns în stare gravă la spital

Impactul a fost puternic, iar șoferul și un tânăr de 19 ani au suferit leziuni. Bărbatul de 34 de ani este grav rănit, fiind intubat de salvatorii ajunși la fața locului, transmite presa locală cu privire la acest incident.

ADVERTISEMENT

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza rănilor. Însă, după prelevarea probelor toxicologice, s-a constatat că acesta consumase marijuana. În urma accidentului rutier, cele două victime, atât șoferul, cât și pasagerul de 19 ani, au fost transportate la spital.

„Din cauza leziunilor, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest. La momentul transportării la spital, conducătorului auto i-au fost prelevate probe toxicologice, acestea indicând un rezultat pozitiv – marijuana.”, au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Prahova. „În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.”

ADVERTISEMENT