News

Muncitorul din Timișoara care a căzut în gol de la 7 metri, după ce a ieșit să fumeze o țigară, a murit. Anunțul medicilor. Update

Un bărbat de 37 de ani a căzut de la 7 metri, în parcarea Iulius Mall, din Timişoara. Accidentul s-a produs din neatenție. Vineri, acesta a murit.
02.02.2024 | 20:56
Muncitorul din Timisoara care a cazut in gol de la 7 metri dupa ce a iesit sa fumeze o tigara a murit Anuntul medicilor Update
Accident grav la cel mai mare mall din Timişoara Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT
02-02-2024
19:05

Muncitorul care a căzut în gol de la 7 metri înălțime, la un mall din Timișoara, a murit

Bărbatul de 37 de ani care a căzut, joi, din neatenție de la o înălțime de 7 metri, din parcarea unui complex comercial din Timișoara, a încetat din viață. Inițial, el supraviețuise căderii, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. El a suferit multiple traumatisme la cap și la nivelul corpului.

Medicii au spus că bărbatul a murit în urma unei hemoragii interne. Reprezentanții Spitalului Municipal din Timișoara afirmă că victima a suferit mai multe traumatisme la cap, edem cerebral, rupturi de multiple organe, splină, ficat, conform Tion.ro.

Un grav acident a avut loc joi dimineaţa la un mall din Timişoara, un muncitor căzând în parcare, de la o înălţime de 7 metri. Martorii povestesc că bărbatul ieşise să fumeze pe o platformă, iar în momentul în care a căzut vorbea la telefon.

Muncitorul a căzut în timp ce vorbea la telefon

Victima are 37 de ani, iar discuţia telefonică i-a distras atenţia, astfel că a căzut de la înălţime în parcarea centrului comercial, rănindu-se grav. Colegii săi au dat imediat alerta, la 112, iar un echipaj medical a intervenit de urgenţă.

ADVERTISEMENT

“La data de 1.02.2024, în jurul orei 07.20, poliţiştii timişoreni au fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat în vârsta de 37 de ani, ar fi căzut în gol, de la o înălţime de 7 metri, din parcarea unei complex comercial, din Piaţa Consiliul Europei din Timişoara.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constat că cele sesizate se confirmă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc la Iulius Mall, din Timișoara, acolo unde în urmă cu 13 luni s-a produs un alt accident tragic.

La vremea respectivă, decembrie 2022, un tânăr în vârstă de  17 ani a căzut de la etajul cinci al parcării supraetajate a mall-ului aflat în Piața Consiliul Europei din oraşul de pe Bega.

ADVERTISEMENT

În urma căderii, adolescentul a supraviețuit, el fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital. Conform informațiilor oferite de martori, băiatul a urcat la etajul 5 al parcării, a ocolit balustrada și s-a aruncat în gol, prăbușindu-se pe betonul de la intrarea în parcare.

Tânărul era cunoscut cu probleme de sănătate, se afla în depresie şi sub tratament medicamentos. Anchetatorii au stabilit ca acesta a fost şi motivul pentru care a încercat să se sinucidă, el nefiind la prima tentativă de acest fel.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în iunie 2020, un bărbat de 63 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 2 al centrului comercial Iulius Mall, însă acesta nu a mai putut fi salvat, în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor.

ADVERTISEMENT
Tags: