Sport

Alertă la CFR Cluj! Dan Petrescu a lipsit de la reunirea campioanei și negociază cu echipe din Golf

CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv de campioană, dar la club nu este deloc liniște. Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lotului și negociază cu mai multe clubului din zona Golfului.
08.06.2022 | 11:15
Alerta la CFR Cluj Dan Petrescu a lipsit de la reunirea campioanei si negociaza cu echipe din Golf
CFR Cluj a câștigat al cincilea titlu consecutiv de campioană, dar la club nu este deloc liniște. Dan Petrescu a lipsit de la reunirea lotului și negociază cu mai multe clubului din zona Golfului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că la finalul sezonului recent încheia anunța că nu are nici cea mai mică intenție de a pleca din Gruia, tehnicianul este nemulțumit de mai multe lucruri din club și ar vrea să părăsească formația.

Dan Petrescu a lipsit de la reunirea celor de la CFR Cluj și negociază cu echipe din Golf

CFR Cluj a avut marți reunirea lotului pentru sezonul următor, însă de la întrunirea a lipsit chiar cel care a făcut programul: antrenorul Dan Petrescu. Acesta nu este convins să continue la campioana din Casa Pariurilor Liga 1, mai ales că a primit oferte tentante din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul i-ar fi anunțat pe oamenii din conducere că există posibilitatea să revină joi sau vineri, însă la fel de bine se poate ca întârzierea să fie mai mare, în funcție de tratativele pe care Petrescu le-a deschis.

Conform gsp.ro, tehnicianul a purtat negocieri în ultima perioadă cu echipe din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite, dar deocamdată nu s-a ajuns la niciun acord. Nu au fost doar contacte preliminarii, ci s-a ajuns până în punctul în care s-a vorbit de bani.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a transmis că își dorește să primească puțin peste 2 milioane de euro pe sezon pentru el și staff-ul său, la care trebuie amintit că cei care îl doresc vor fi nevoiți să achite și 400.000 de euro către CFR Cluj, reprezentând clauza de reziliere.

Jucătorii campioanei au plecat în vacanță fără bani

De asemenea, tehnicianul le-a transmis impresarilor săi că pot negocia și cu formații din Rusia, dar în condiții financiare avantajoase. ”Bursucul” a mai avut trei aventuri în Rusia, de două ori la Kuban Krasnodar și o dată la Dinamo Moscova.

ADVERTISEMENT

Însă, la fel de bine, poate fi un joc la două capete făcut de Dan Petrescu, în încercarea de a pune presiune pe conducerea clubului pentru a face noi investiții și pentru a plăti restanțele salariale.

Din informaţiile FANATIK, jucătorii campioanei au ajuns pe data de 25 mai la trei luni de restanţe. Chiar dacă s-au impus pe plan intern, fotbaliştii lui CFR Cluj au luat ultimul salariu în luna februarie.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, perioadă crucială! Urmează preliminariile în cupele europene

Pentru CFR Cluj urmează o perioadă crucială în debutul sezonului. Marele vis al conducerii campioanei reprezintă grupele Champions League, însă ardelenii au de trecut patru tururi preliminare până acolo.

Şi din considerente financiare, cupele europene sunt un obiectiv primordial pentru CFR Cluj. Cu datorii de peste 26.000.000 de euro, conducerea din Gruia visează la un pot important din Champions League sau Europa League, care să ajute la echilibrarea bugetului.

În aceste condiţii, este greu de crezut că Neluţu Varga nu se va ţine de promisiune şi nu le va achita din restanţe jucătorilor, în condiţiile în care urmează meciuri cruciale în care mentalul jucătorilor trebuie să fie la cel mai înalt nivel.

Bugetul de salarii al celor de la CFR Cluj a fost cel mai mare din Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul recent încheiat. Cu un lot supranumeric, cu mulţi jucători care nu prindeau nici măcar lista pentru Liga 1 şi lefuri mari, bugetul salarial al ardelenilor a ajuns şi la 700.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: