Sport

CFR Cluj, mari probleme financiare! Toţi jucătorii îşi pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract. Exclusiv

CFR Cluj a câştigat un nou titlu de campioană, însă jucătorii au plecat în vacanţă cu restanţe salariale de trei luni. Neluţu Varga le-a promis că le va mai acoperi din datorii la reunire.
31.05.2022 | 21:11
CFR Cluj mari probleme financiare Toti jucatorii isi pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract Exclusiv
Neluţu Varga, patronul lui CFR Cluj şi jucătorii campioanei. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu la rând în Casa Pariurilor Liga 1. Ardelenii domină pe plan intern, însă în contrast cu trofeele care se tot adună în vitrina clubului, problemele financiare sunt din ce în ce mai mari.

CFR Cluj, mari probleme financiare! Jucătorii au adunat din nou trei luni de restanţe salariale

Din informaţiile FANATIK, jucătorii campioanei au ajuns pe data de 25 mai la trei luni de restanţe salariale. Chiar dacă s-au impus pe plan intern, fotbaliştii lui CFR Cluj au luat ultimul salariu în luna februarie.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dan Petrescu au plecat în vacanţă cu buzunarele goale, cu trei luni de restanţe salariale. Conform regulamentului, fotbaliştii au posibilitatea de a depune memorii pentru a deveni jucători liberi de contract.

Dan Petrescu îi cheamă pe toţi la reunirea de pe 7 iunie! Neluţu Varga a promis că va plăti o parte din restanţe

Reunirea lotului campioanei este programată peste o săptămână, pe data de 7 iunie. Chiar dacă au plecat în vacanţă cu buzunarele goale, patronul Neluţu Varga le-a promis fotbaliştilor că îşi vor încasa o parte dintre restanţe la reunire.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Dan Petrescu le-a transmis tuturor jucătorilor să se prezinte la reunire, nefiind hotărât cu privire la fotbaliştii la care va renunţa. Excepţie fac cei care sunt convocaţi la loturile naţionale şi Otto Hindrich, cedat sub formă de împrumut în Ungaria la Kisvarda.

CFR Cluj, perioadă crucială! Urmează preliminariile în cupele europene

Pentru CFR Cluj urmează o perioadă crucială în debutul sezonului. Marele vis al conducerii campioanei reprezintă grupele Champions League, însă ardelenii au de trecut patru tururi preliminare până acolo.

ADVERTISEMENT

Şi din considerente financiare, cupele europene sunt un obiectiv primordial pentru CFR Cluj. Cu datorii de peste 26.000.000 de euro, conducerea din Gruia visează la un pot important din Champions League sau Europa League, care să ajute la echilibrarea bugetului.

În aceste condiţii, este greu de crezut că Neluţu Varga nu se va ţine de promisiune şi nu le va achita din restanţe jucătorilor, în condiţiile în care urmează meciuri cruciale în care mentalul jucătorilor trebuie să fie la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

Bugetul de salarii al CFR-ului, supraîncărcat în sezonul trecut! A ajuns şi la 700.000 de euro pe lună

Bugetul de salarii al celor de la CFR Cluj a fost cel mai mare din Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul recent încheiat. Cu un lot supranumeric, cu mulţi jucători care nu prindeau nici măcar lista pentru Liga 1 şi lefuri mari, bugetul salarial al ardelenilor a ajuns şi la 700.000 de euro.

Din acest considerent, oficialii echipei au susţinut public în dese rânduri că trebuie să remanieze lotul şi să încerce despărţirea amiabilă de mai mulţi jucători care nu intră în planurile lui Dan Petrescu.

  • 3 luni de restanţe au jucătorii lui CFR Cluj
  • 5 titluri la rând au câştigat ardelenii în Casa Pariurilor Liga 1
ADVERTISEMENT