News

Alertă la Piatra Neamț. Tânără găsită spânzurată, readusă la viață de medici

12.10.2020 | 08:51
Alerta la Piatra Neamt Tanara gasita spanzurata readusa la viata de medici
ADVERTISEMENT

A fost alertă în acest weekend la Piatra Neamț, acolo unde o tânără de 32 de ani a fost salvată in-extremis de medici după ce s-a spânzurat într-un copac din oraș.

Un apel la 112 efectuat duminică după-amiaza anunța tentativa de sinucidere a unei tinere din orașul moldovean.

ADVERTISEMENT

Imediat, la locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție însoțite de importante cadre medicale. Rapiditatea lor a fost esențială în salvarea vieții tinerei.

Tânără găsită spânzurată, salvată de medici la Piatra Neamț

După-amiaza zilei de duminică, 11 octombrie, a adus scene dramatice în cartierul Dărmănești din Piatra Neamț. Trecătorii au sesizat o femeie spânzurată într-un copac și au alertat imediat autoritățile.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după apel, în jurul orei 16.45, la fața locului au fost trimiși pompierii și un echipaj de ambulanță.

Cei de la salvare n-au mai intervenit, fiindcă femeia fusese coborâtă din copac de unii dintre cei care au văzut ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Pompierii au evaluat persoana și au acordat îngrijiri medicale până la ajungerea echipajului de la SAJ. Victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ și transportată la spital”, a declarat lt. Irina Popa, ofițerul de presă al ISU Neamț, conform JurnalFM.

Femeia din Piatra Neamț, readusă la viață de salvatori

Din fericire, echipajele de salvarea ajunse la fața locului au evitat tragedia care se preconiza, iar medicii de pe ambulanță au reușit s-o readucă la viață pe tânăra de 32 de ani.

ADVERTISEMENT

După ce i-au fost aplicate manevrele de resuscitare, femeia a fost transportată la spital, cu semne vitale. În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a afla de ce a recurs femeia la gestul extrem.

ADVERTISEMENT
Tags: