Life

Alessia, gest impresionant pentru Ilie Năstase. Ce a făcut pentru celebrul ei tată

Alessia, fiica lui Ilie și a Amaliei Năstase, și-a făcut un tatuaj care îl reprezintă foarte mult pe celebrul ei tată, fostul număr mondial în tenis. Tânăra nu este la primul experiment de acest gen, ea având și alte desene pe corp.
03.06.2021 | 18:30
Alessia gest impresionant pentru  Ilie Nastase Ce a facut pentru celebrul ei tata
ADVERTISEMENT

Tânăra în vârstă de 18 ani a făcut un gest impresionant pentru celebrul ei tată. Fata și-a imprimat pe piele un desen în onoarea omul de afaceri, care s-a făcut remarcat în lumea sportului alb datorită premiilor și titlurilor pe care le-a  câștigat.

Fostul mare jucător de tenis este un nume important în lumea acestui domeniu, lucru care nu este trecut cu vederea nici de copiii săi. De aici și lucrarea pe care o va purta pe piele tot restul vieții copila, vestea fiind făcută publică de mama sa, Amalia Năstase.

ADVERTISEMENT

Alessia, tatuaj în onoarea tatălui ei, Ilie Năstase. Ce și-a imprimat pe piele tânăra

Fiica lui Ilie Năstase a ales să-și tatueze părintele în timpul unei meci. Sportivul ține o rachetă în mână, iar în cealaltă o umbrelă, schița fiind realizată chiar de Alessia, care și-a descoperit pasiunea pentru pictat în jurul vârstei de 4-5 ani.

Adolescenta a încercat să joace tenis la un moment dat, dar și-a îndreptat atenția spre artă. Ea pictează de mică, în urmă cu numai un an reușind să aibă și un vernisaj, în cadrul expoziției „Artistics exercises for movement”.

ADVERTISEMENT

Alessia și-a vândut lucrările pentru cauza copiilor susținuți de Salvați copiii. În clasa a IX-a a ales arta ca direcție de învățare la școala la care studiază, drumul său urmând a se continua la o școală de prestigiu din Franța, unde s-a și născut.

Tânăra a primit bursă de studii, ea dorind să facă ceva pe partea de design. Va studia la Parsons „Artă, media și tehnologie”, specializarea Arte frumoase.

ADVERTISEMENT
tatuaj pe piele
Tatuajul realizat de Alessia Năstase pentru tatăl ei, Ilie Năstase. Sursa foto: libertateapentrufemei.ro

Ilie Năstase are de ce să fie mândru. Ce drum a ales Alessia

„Am decis că trebuie să abordez jocul de tenis, chiar dacă nu am jucat în viața mea. Am abordat tenisul din mai multe perspective, și cea personală, dar și cea obiectivă.

Și am pornit de la relația și conexiunea pe care o am cu tata. M-am sfătuit mult cu mama, pe partea creativă, în vreme ce pentru tata a fost mai mult o surpriză.

ADVERTISEMENT

În rest, am discutat cu mama, care m-a ajutat, m-am sfătuit și cu cei de la Galeria Suprainfinit, locul unde am vernisat expoziția.

Mesajul pe care am vrut să îl transmit lumii este strâns legat de conexiunea pe care o am cu tata și modul în care tenisul poate exprima asta”, spunea Alessia Năstase în urmă cu ceva vreme pentru life.ro.

Tânăra are și o soră pe nume Emma, care a venit pe lume tot în Franța. Fata are 15 ani și este de o frumusețe uimitoare, moștenind multe trăsături de la Ilie Năstase. Mama sa este mândră de ea și postează frecvent imagini în mediul online.

ADVERTISEMENT