Life

Ilie Năstase e tare mândru de copiii din relația cu Amalia Năstase. Ce spune despre fete

29.03.2021 | 17:53
Ilie Nastase e tare mandru de copiii din relatia cu Amalia Nastase Ce spune despre fete
Ilie Năstase e tare mândru de copiii din relația cu Amalia Năstase. Ce spune despre fete. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase e tare mândru de copiii din relația cu Amalia Năstase. Fostul jucător de tenis are numai cuvinte de laudă la adresa fetelor, Alessia și Emma, deși niciuna dintre ele nu pare să-i calce pe urme din punct de vedere sportiv. 

Afaceristul recunoaște că fetele au primit cea mai bună educație de la fosta sa soție, copilele pregătindu-se să studieze la școli de prestigiu din străinătate. Fiica cea mare, Alessia (18 ani), este elevă în clasa a XII-a și este gata să plece la studii la Paris, unde a primit bursă.

ADVERTISEMENT

Copila, care s-a născut în capitala Franței, va studia arta frumoasă, urmând să plece în luna august a acestui an de acasă. Fiica lui Ilie Năstase merge la o facultate de origine americană, fiind pasionată încă de mică de desen și design.

Ilie Năstase, cuvinte de laudă pentru fiicele sale și ale Amaliei

„Cum să mă simt altfel, decât mândru de fetele mele. Alessia desenează de la vârsta 3-4 ani. Eu am făcut ce a vrut ea. Nu am îndrumat-o către tenis. Când era mică, venea un profesor de două ori pe săptămână și făceau amândouă desen, însă celei mici nu-i plăcea.

ADVERTISEMENT

Ea e cu fotbalul acum, joacă în echipă școlii. Nu am emoții legat de cum se va descurca într-o țară străină, pentru că este o fată inteligentă, descurcăreață, plus că acolo avem prieteni. Deci nu este singură.

Mama ei s-a ocupat de treaba asta, eu nici financiar nu pot spune că mă ocup, pentru ca ea are bursă, deci nu are prea mare nevoie de mine”, a declarat Ilie Năstase despre fiica cea mare rezultată din mariajul cu Amalia Năstase, scrie ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia
Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase cu Amalia. Sursa foto: captură video Youtube

Cât despre cealaltă fiică, Emma (14 ani), renumitul om de afaceri susține că aceasta este pasionată de fotbal, sport pe care-l face în stil performant. Copila merge la o școală unde este profesoară fiica celebrului fotbalist Adrian Ilie.

„Emma joacă foarte, bine am văzut-o pe teren, nu cred că își dorește să facă performanță. La școala la care învață i s-au prezentat mai multe opțiuni, dar ea a vrut în special fotbal.

ADVERTISEMENT

Mi se pare că fata fostului fotbalist Adrian Ilie este profesoară acolo”, a completat fostul jucător de tenis, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: