Life

Alex Bodi, în libertate? Ce au decis judecătorii Tribunalului Dolj în dosarul în care e acuzat

08.01.2021 | 14:25
Alex Bodi in libertate Ce au decis judecatorii Tribunalului Dolj in dosarul in care e acuzat
ADVERTISEMENT

Alex Bodi a aflat în urmă cu foarte puțin timp ce se întâmplă legat de arestul la domiciliu, omul de afaceri trăgând toate speranțele să fie pus în libertate de judecătorii Tribunalului Dolj. Din păcate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a primit o veste mai puțin plăcută. 

Afaceristul din Mediaș a fost plasat la domiciliu înainte de sărbătorile de iarnă, avocatul său precizând că data de 8 ianuarie 2021 este una decisivă în privința acestuia. Vedeta urma să afle în cursul zilei dacă rămâne în arest acasă sau ajunge din nou, în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Magistrații nu s-au grăbit să ia o decizie în acest sens și au amânat dosarul de proxenetism și trafic de droguri în care este anchetat Alex Bodi alături de alți 7 suspecți, printre care se numără și nașul său de cununie, interlopul Adrian Tâmplaru.

Alex Bodi, decizie neașteptată în dosarul în care e acuzat. Ce au decis judecătorii

Așadar, Alex Bodi și apărătorul său, Cătălin Dancu, urmează să se prezinte în instanță în data de 18 ianuarie, judecătorii recurgând la această amânare pentru a analiza probele și documentele video din dosarul în care este acuzat fostul iubit al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

„Magistrații au decis amânare până pe 18 ianuarie în ambele dosare. Trebuie studiate cauzele, dosarele, probele, documente video, tot ce este necesar ca și judecătorul să analizeze propunerea și măsurile pentru care s-a dat termen de 18 ianuarie.

Până pe data de 18 nu se întâmplă nimic. Alex Bodi e liber și ne vedem pe 18 ianuarie. Măsura rămâne. Rămâne să fie verificată în termenul din 18 ianuarie 2021”, a declarat avocatul lui Alex Bodi într-o emisiune de la Antena Stars, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Apărătorul omului de afaceri susține că dosarul nu prezintă nicio declarație a vreuneia dintre părțile vătămate. Mai exact, nicio persoană sechestrată sau exploatată sexual de suspecți nu a fost audiată până la această oră de magistrații din Dolj.

De altfel, nu există nicio persoană cu identitate protejată, referindu-se aici la fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, care a fost audiată în calitate de martor, nicidecum pentru că a fost cea care l-a turnat pe bărbat în fața legii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, relația dintre afacerist și cea de-a doua soție este una cât se poate de normală, potrivit avocatului său, care a lăsat să se înțeleagă că cei doi au vorbit la telefon în condiții amiabile, chiar și după ce Bodi a fost ridicat de mascați din propria casă.

ADVERTISEMENT