Life

Exclusiv. Dezvăluirile despre Alex Bodi care aruncă totul în aer. Implicarea reală a fostei soții

08.01.2021 | 14:16
Exclusiv Dezvaluirile despre Alex Bodi care arunca totul in aer Implicarea reala a fostei sotii
ADVERTISEMENT

FANATIK face dezvăluiri în premieră despre acuzațiile făcute la adresa lui Alex Bodi, motiv pentru care se află în arest la domiciliu. Azi, omul de afaceri s-a prezentat în fața judecătorilor după ce DIICOT  a cerut ca milionarul să fie adus înapoi în arest preventiv la sediul din Craiova, însă magistrații au decis că nu au suficiente probe și au contestat cererea. Vă prezentăm pe larg mai multe detalii nefăcute publice despre dosarul în care este implicat.

Ale Bodi se află în arest la domiciliu, după ce judecătorii au considerat că nu este necesar ca acesta să fie în arestul Poliției Dolj. Afaceristul este acuzat că ar fi instrumentat într-un dosar în care mai multe persoane au declarat că au fost obligate să facă prostituția. Pe numele afaceristului nu sunt, însă, plângeri în această direcție.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum și Cătălin Dancu a declarat, avocatul lui Alex Bodi, Iulia, fosta soție, nu l-a denunțat pe afacerist că ar fi fost obligată să facă prostituția, ci a fost citată ca martoră în acest dosar.

Din sursele FANATIK, fosta soție a practicat cea mai veche meserie din lume în perioada 2014, însă fără să fie constrânsă de cineva, cu atât mai puțin de soțul ei. Cei doi au fost în relații foarte bune până în urmă cu câteva luni, iar Bodi i-ar fi plătit toate cheltuielile după ce a hotărât să se întoarcă în România din Germania, acolo unde a locuit până în 2017.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și Daria Radionova în locuința milionarului
Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi. Sursa foto: Instagram.com

De asemenea, cu privire la sumele pe care Alex Bodi le-a încasat de la anumite tinere care practicau prostituția nu sunt dovezi clare în dosar că acesta ar fi avut legături directe cu ele. Este vorba de două sume care i-au fost livrate în conturile personale.

La termenul de astăzi, Alex Bodi a fost chemat pentru că DIICOT dorește să-l bage din nou după gratii, iar ca plus în acest dosar a adus o înregistrare televizată de la Antena Stars în care omul de afaceri este acuzat că și-ar fi bruscta soția după ce ar fi venit după fiica sa la domiciliul acestuia din Tunari.

ADVERTISEMENT

Fără alte probe în acest dosar, judecătorii au respins cererea, dar și dovada adusă de către DIICOT. FANATIK a aflat că avocatul Cătălin Dancu pregătește în apărarea lui Alex Bodi înregistrarea cu Iulia din momentul venirii la vila din Tunari, unde nu a fost nici bruscată, nici înjurată.

Potrivit surselor noastre, Alex Bodi a reacționat pasiv după ce și-a văzut fosta nevastă în curte, a chemat Poliția și a cerut să plece, neavând voie să ia legătura cu acuzatul în timp ce dosarul în care sunt implicați se judecă în continuare.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a omului de afaceri din Mediaș riscă să primească o amendă după ce a intrat în contact cu acesta în mod intenționat, fără a avea acest drept.

Alex Bodi, plângere pe numele fostei soții

Omul de afaceri a întâmpinat o problemă în ceea ce privește vizita fiicei sale cu Iulia, iar asta pentru că femeia ar refuza să-i aducă micuța în vizită. FANATIK a aflat că Alex Bodi îi pregătește un proces fostei soții. „Nu vrea să-i ia fetița, nu vrea să ia un copil de lângă mama lkui, însă el este foarte atașat de copii, pentru ei face absolut orice. Îți iubește multe fetițele. El vrea ca Iulia să respecte programul de vizitare și să nu se mai impună când el îi cere să vadă fata. Nu cere să facă asta în fiecare zi, însă măcar o dată pe săptămână. El nu rezistă fără fete. De aceea o aduce și pe cea mare din Spania, tocmai ca cele două surori să crească împreună. I-a făcut plângere, va merge și mai departe dacă nu se rezolvă”, a declarat o sursă apropiată de-a lui Alex Bodi pentru FANATIK.

Alex Bodi este implicat într-un dosar de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc. Afaceristul ar fi făcut parte dintr-un grup infracțional al cărui lider era Adrian Tâmplaru, nașul său de cununie și un cunoscut interlop sibian. Bodi a fost ridicat de DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie 2020 de la propria locuință. În prezent, acesta se află în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT