Life

Alex Brebenoiu și Ana de la Mireasa 3, viață ca-n Rai în Dubai. Fotografiile postate de cei doi

Alex Brebenoiu și Ana de la Mireasa 3 își trăiesc povestea de iubire departe de meleagurile românești. Cei doi se află într-o vacanță de vis în Dubai, Emiratele Arabe Unite.
02.02.2022 | 16:53
Alex Brebenoiu și Ana, finaliști în sezonul 3 Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Brebenoiu și Ana din sezonul al treilea al emisiunii Mireasa de la Antena 1 sunt de câteva zile bune în Dubai. Cei doi finaliști care au pierdut marele premiu în fața Elei și a lui Petrică postează des clipuri și fotografii din orașul arab, acolo unde par să se simtă extraordinar de bine împreună.

Porumbeii s-au plimbat pe străzile Dubaiului la ”poalele” zgârie-norilor, dar au fost și în deșert și la piscină.

ADVERTISEMENT

Imaginile publicate de Alex și Ana în mediul online au primit mii de aprecieri și sute de comentarii, asta mai ales că nimeni nu se aștepta ca relația lor să dureze și în afara reality-show-ului de la Antenă.

Alex Brebenoiu și Ana de la Mireasa, viață ca-n Rai în Dubai

Chiar dacă nu s-au ales cu banii de la Mireasa, Alex și Ana sunt mai fericiți ca oricând. Pentru ei, marele premiu este relația pe care o au.

ADVERTISEMENT

Călătoria în Emirate este ca o lună de miere pentru cei doi tineri, aceștia căsătorindu-se în finala Mireasa 3 în fața unei țări întregi. Dacă de o nuntă cu mulți invitați nu au putut avea parte, din cauza pandemiei, măcar de lună de miere să se bucure!

„Ești superbă, draga mea! Multă sănătate și fericire vă doresc amândurora!; Vacanță plăcută, dragilor! Fiecare își face viața așa cum își dorește, iar a voastră se vede că este minunată;

ADVERTISEMENT

Toți oamenii au ochi frumoși atunci când sunt fericiți. Ai tăi, Ana, sunt cei mai frumoși”, sunt câteva dintre comentariile fanilor fostei concurente de la Mireasa.

După ce s-a încheiat sezonul din care au făcut parte, Alex și Ana și-au luat în serios căsnicia. Cei doi locuiesc deja împreună și se gândesc să își întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

Brunetul a avut o relație eșuată înainte de Ana

Până la niște proiecte consistente, profită de timpul lor liber în vacanța unuia dintre cele mai luxuriante orașe din Orientul Mijlociu.

Alexandru Brebenoiu a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți din reality-show-ul matrimonial de la Antene. Tânărul a mai avut o relație de 5 ani cu o femeie, înainte de Ana.

Băiatul a fost pe punctul de a se căsători cu cea pe care o considerase femeia vieții sale. Lucrurile s-au complicat, iar nunta nu a mai avut loc. Iubirea a venit din altă parte. Când a intrat la Mireasa, a văzut în roșcata care i-a devenit nevastă exact ceea ce căuta la o femeie cu adevărat.

 

ADVERTISEMENT
Tags: