Life

Alex Brebenoiu de la Mireasa nu exclude o posibilă participare la Survivor România. Ce planuri de viitor are iubitul Anei

Alex Brebenoiu, finalistul celui de-al patrulea sezon al show-ului Mireasa de la Antena 1, spune că ar fi tentat să participe la Survivor România. Iubitul Anei nu ar refuza oferta.
11.01.2022 | 17:49
Alex Brebenoiu de la Mireasa nu exclude o posibila participare la Survivor Romania Ce planuri de viitor are iubitul Anei
Alex Brebenoiu, fost concurent la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După ce două dintre vedetele lansate de Antena 1, GP Blaze și Elena Matei, au devenit concurenți la Survivor România, un alt personaj lansat de show-ul Mireasa pare să fie interesat de formatul de la PRO TV.

Concurenții reality-show-urilor la modă în ultimii ani sunt dispuși să încerce aproape orice format, atâta vreme cât reprezintă o provocare pentru ei.

ADVERTISEMENT

Alex Brebenoiu, pe care publicul l-a putut urmări în sezonul 4 Mireasa, clasându-se pe locul doi împreună cu Ana în marea finală de la sfârșitul anului trecut, nu ar spune nu participării la Survivor România.

Alex Brebenoiu de la Mireasa ar vrea și la Survivor România

Băiatul a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram, acolo unde a vorbit despre cum arată viața lui după ce a cunoscut-o pe Ana, dar și ce planuri de viitor au.

ADVERTISEMENT

Cei doi spun că sunt foarte bine împreună. Sunt deciși să-și consolideze și mai mult relația. Un prim pas a fost făcut în acest sens. S-au mutat împreună în București. Perioada aceasta este descrisă de Alex drept cea mai fericită din viața sa.

Cineva l-a întrebat pe Alex dacă și-ar dori să participe la Survivor România. Răspunsul său a fost unul cât se poate de clar: „Dacă o să am oportunitatea să particip, nu o să spun nu!”.

ADVERTISEMENT

„Viața de afară este mai frumoasă decât cea din competiție”

Cele mai multe întrebări pe care le-a primit fostul concurent de la Mireasa au fost, însă, evident legate de competiția din care a făcut parte.

Dintre foștii colegi de reality, acesta mai păstrează legătura doar cu Ionuț. „Ne înțelegem super bine (n.r.: cu Ana). Viața de afară este mai frumoasă decât cea din competiție. Ionuț este singurul concurent cu care am vorbit”, a scris Alex Brebenoiu pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Brunetul a făcut și o scurtă declarație de iubire față de aleasa inimii sale. Rugat de internauți să enumere care sunt lucrurile care au atras-o la roșcată, acesta a răspuns fără ezitare.

„Inteligența, calmul, sufletul bun, simțul umorului”, sunt calitățile care l-au făcut pe Alex să încerce ceva serios cu Ana.

Principalul scop al cuplului este să strângă bani pentru propria lor locuință. „Stăm cu chirie momentan. O să muncim și o să avem și casa noastră într-o zi”, a mai spus Alex.

ADVERTISEMENT
Tags: