Sport

Alex Chipciu, în lojă la FCSB – FC Voluntari. Cum au reacționat suporterii

Alexandru Chipciu a fost prezent în tribunele Arenei Naționale la meciul FCSB - FC Voluntari. Cum l-au întâmpinat suporterii vicecampioanei.
22.10.2023 | 22:18
Alex Chipciu in loja la FCSB  FC Voluntari Cum au reactionat suporterii
Alexandru Chipciu a fost prezent la meciul FCSB - FC Voluntari. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a fost prezent la meciul FCSB-ului cu FC Voluntari de pe Arena Națională, în etapa a 13-a din SuperLiga. Fostul jucător al „roș-albaștrilor”, actualmente la U Cluj, a stat în lojă alături de Vlad Chiricheș.

Alex Chipciu, în lojă la FCSB – FC Voluntari. Cum au reacționat suporterii

Alexandru Chipciu este iubit în rândul suporterilor celor de la FCSB. Fost jucător al formației „roș-albastre” în perioada ianuarie 2012 – iunie 2016, Chipciu susține vehement că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea echipei istorice a Stelei.

ADVERTISEMENT

Titular sâmbătă seară în Farul – U Cluj, scor 1-1 la Ovidiu, Chipciu a venit la București și a stat în lojă pe Arena Națională la meciul FCSB-ului cu FC Voluntari. Chipciu și Chiricheș au urmărit partida alături de soțiile lor.

Fost căpitan la FCSB, Chipciu a fost aplaudat de cei aproximativ 11.000 de spectatori prezenți în tribunele Arenei Naționale. „Alex Chipciu, Alex Chipciu, ole! Suntem noi, Steaua suntem noi”, au scandat fanii „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu le-a răspuns suporterilor. Fotbalistul de 34 de ani s-a ridicat în picioare și a salutat Peluza Nord. De cealaltă parte, Vlad Chiricheș, accidentat, a fost asaltat de fani în drumul spre loja de unde urmărește partida.

Chipciu FCSB FC Voluntari
Alexandru Chipciu a fost prezent la meciul FCSB – FC Voluntari. Foto: captură Digi Sport.

Elias Charalambous, detalii despre revenirea lui Vlad Chiricheș: „Mai are nevoie de timp”

Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul pierdut de FCSB, scor 1-2 în deplasare cu UTA Arad. La conferința de presă premergătoare duelului FCSB – FC Voluntari, Elias Charalambous a dat detalii despre stadiul în care se află fundașul central.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot a precizat că Vlad Chiricheș se află în proces de recuperare și urmează să revină pe gazon în momentul în care va fi apt 100% din punct de vedere fizic. Fostul fundaș al naționalei a revenit la antrenamente alături de un fizioterapeut.

„Am vorbit cu Chiricheș. Îl vedem în fiecare zi la antrenamente cu fizioterapeutul, se recuperează, este pe drumul bun, dar mai are nevoie de timp, trebuie să fim sută la sută siguri să îl băgăm în echipă. 

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să riscăm, pentru că a lipsit o perioadă lungă. Trebuie să primim acceptul medicilor înainte ca el să revină. Nu ne asumăm niciun risc”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul - FCSB