Sport

Alex Chipciu, ovaţionat de galeria FCSB-ului! Cum a răspuns jucătorul care a ridiculizat-o pe CSA Steaua

Alex Chipciu a fost ovaţionat la scenă deschisă de Peluza Nord, dar şi de cele două tribune de pe Arena Naţională. Fostul jucător al FCSB-ului a răspuns chemării galeriei.
02.10.2023 | 21:18
Alex Chipciu ovationat de galeria FCSBului Cum a raspuns jucatorul care a ridiculizato pe CSA Steaua
Alex Chipciu, ovaţionat de galeria FCSB-ului! Cum a răspuns jucătorul care a ridiculizat-o pe CSA Steaua. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a evoluat la FCSB între 2011 şi 2016, iar în ultima săptămână s-a remarcat printr-un discurs acid la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul din Cupa României Betano, disputat cu U Cluj, scor 3-1 pentru “şepcile roşii”.

Alex Chipciu, ovaţionat de galeria FCSB-ului!

Dacă în Ghencea a fost înjurat de fanii “militarilor”, Alex Chipciu s-a bucurat câteva zile mai târziu de o primire călduroasă pe Arena Naţională de Peluza Nord şi fanii FCSB-ului de la cele două tribune.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de la FCSB a fost ovaţionat de suporterii gazdelor, înaintea meciului cu U Cluj, iar Peluza Nord i-a scandat numele, fiind chemat să scandeze alătuir de ultraşi, ca unul de-ai lor.

Alex Chipciu nu a refuzat şi le-a răspuns pozitiv fanilor la apel. Fotbalistul care evoluează la U Cluj s-a poziţionat de partea FCSB-ului în conflictul pentru sigla şi palmaresul Stelei, între echipa lui Gigi Becali şi CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Banner dedicat: “Steliştii se nasc, nu se inventează! Respect, Alex Chipciu!”

Apoi, după startul meciului, galeria FCSB-ului i-a dedicat un banner fotbalistului: “Steliştii se nasc, nu se inventează! Respect, Alex Chipciu!”, se arată în mesajul afişat de galerie.

În urmă cu câteva zile, după meciul din Cupa României Betano dintre CSA Steaua şi U Cluj, scor 1-3, Alex Chipciu a avut un discurs virulent la adresa adversarilor, la conferinţa de presă:

ADVERTISEMENT

“Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne!.. Cum Steaua? Cu echipamentul ăla ‘fake’ (n.r. – fals, în limba engleză)? Bătaie de joc în țara asta!

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015 (n.r. 4-1 cu Viitorul), sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic.

ADVERTISEMENT

“Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta ‘fake’”

E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali. Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot!

Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta ‘fake’… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic”, a spus Alex Chipciu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT