Sport

„Hai, scuipă valva!”. Ce s-a întâmplat, de fapt, la antrenamentul care a dus la excluderea lui Chipciu. Exclusiv

Liniştea dinaintea primei manşe cu Young Boys Berna a fost spartă de un conflict între Alex Chipciu şi Otto Hindrich, la antrenamente, ceea ce a dus la excluderea primului din lotul lui CFR Cluj.
04.08.2021 | 10:30
Hai scuipa valva Ce sa intamplat de fapt la antrenamentul care a dus la excluderea lui Chipciu Exclusiv
Alex Chipciu şi Otto Hindrich, toată povestea conflictului de la antrenament: "Ori eu, ori el!" Exclusiv. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat toată povestea conflictului dintre Alex Chipciu şi Otto Hindrich, care a dus la excluderea primului din lotul lui CFR Cluj. Totul s-a petrecut la antrenamentul de luni al campioanei României, înainte de prima manşă cu Young Boys Berna din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Alex Chipciu şi Otto Hindrich, toată povestea conflictului de la antrenament. De la ce a pornit totul

Din informaţiile FANATIK, la un 5 contra 2 din timpul antrenamentului, Otto Hindrich l-a lovit puternic cu mingea în faţă pe Alex Chipciu. Faza nu l-a deranjat pe mijlocaşul de 32 de ani, însă s-a înfuriat când a auzit gluma spusă de colegul lui mult mai tânăr.

ADVERTISEMENT

“Hai, scuipă valva”, i-a spus Otto Hindrich, în glumă, lui Alex Chipciu. Mijlocaşul a sărit la colegul lui şi l-a întrebat cum îşi permite să facă o astfel de glumă, fiind cu greu calmat de coechipieri. Chipciu a părăsit singur antrenamentul ca să se calmeze şi să se spele, însă faza l-a înfuriat pe Marius Şumudică.

“Cine i-a permis să iasă din antrenament fără să-mi ceară mie voie? Fiecare face aici ce vrea?”, a fost reacţia lui Marius Şumudică. Antrenorul campioanei a decis imediat să-l excludă şi să-l trimită la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

După ce lucrurile s-au mai liniştit, Şumudică le-a transmis celorlaţi jucători că Alex Chipciu este un caz închis pentru el. “Ori eu, ori el”, a fost mesajul clar trimis de Marius Şumudică oficialilor lui CFR Cluj, astfel că soarta lui Alex Chipciu este pecetluită.

Giovani Becali îi caută deja echipă lui Alex Chipciu

Giovani Becali a detaliat pentru FANATIK situaţia lui Alex Chipciu, care evoluează la CFR Cluj din ianuarie 2020. Impresarul fotbalistului a susţinut că îi caută deja echipă, iar şansele ca acesta să rămână în Gruia sunt mici, mai ales după declaraţiile date de Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

“O să încercăm să-i găsim ceva în Turcia în perioada imediat următoare. Îi caut deja echipă! Mai este timp pentru transferuri. Cred că nu va mai fi dorit înapoi de Șumudică după declarațiile pe care le-a dat despre Alex”, a declarat Giovani Becali pentru FANATIK.

Ce a spus Marius Şumudică despre Alex Chipciu: “Mă aşteptam la nişte scuze”

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia lui Alex Chipciu la conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Young Boys Berna. Antrenorul campioanei României a susţinut că aştepta ca mijlocaşul de 32 de ani să-şi prezinte scuzele în faţa colegilor, dar acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care consideră totul un caz închis.

ADVERTISEMENT

“A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit.

Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică”, a spus Marius Şumudică.

Alex Chipciu a jucat 55 de meciuri pentru CFR Cluj, alături de care a câştigat 2 titluri şi 1 Supercupă a României. Mijlocaşul ofensiv a marcat 3 goluri, printre care se numără şi cel înscris în returul cu Borac Banja Luka, decisiv în calificarea clujenilor în turul 2 al Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT