Sport

Alex Chipciu, victima unei fraude bancare! Ce sumă i-a fost retrasă din cont fotbalistului

Alex Chipciu, căpitanul lui U Cluj, a declarat că a fost victima unei fraude, fiindu-i luată din cont o sumă importantă de bani.
02.03.2024 | 15:41
Alex Chipciu victima unei fraude bancare Ce suma ia fost retrasa din cont fotbalistului
Alex Chipciu, victima unei fraude bancare. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu evoluează pentru Universitatea Cluj din vara anului 2022, după o experință nu tocmai plăcută la rivala din oraș, CFR Cluj. În acest sezon al SuperLigii, căpitanul ardelenilor a bifat 26 de partide, reușind 5 goluri și 4 pase decisive.

Alex Chipciu, victima unei fraude bancare

Conform speciliștilor în securitate cibernetică, fraudele bancare sunt din ce în ce mai frecvente în ultimii ani. Un număr mare de români au fost victimele infractorilor, rămânând fără bani în cont.

ADVERTISEMENT

Recent, Alex Chipciu a mărturist că a fost victima unei astfel de fraude. Acesta a povestit cum a căzut pradă hackerilor, descoperind că i-a fost retrasă o sumă importantă din contul bancar.

„Interesul meu în mediul online: mă uit doar la doctori, la subiecte anti-îmbătrânire, performanță, doar astea urmăresc. Nu știu cine mă urmărește, am o adresă de Instagram, dar sunt paralel. Uneori, văd și poveștile altor oameni, însă nu pe toate.

ADVERTISEMENT

Mi s-a întâmplat o dată să fiu și victima unei escrocherii. Cred că mi-au clonat cardul. Mi-a luat din cont zece mii de euro. În cele din urmă, m-a despăgubit banca”, a declarat Alex Chipciu, conform GSP.

Alex Chipciu a refuzat FCSB vara trecută

Alex Chicpiu a recunoscut că a avut o ofertă clară de la FCSB vara trecută, dar a ales să rămână la Universitatea Cluj, după o discuție cu soția sa, Andreea.

ADVERTISEMENT

”A existat discuţia întremine și Mihai Stoica. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia.

Am patru fete și e foarte greu pentru mine să plec. Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a declarat Alex Chipciu.

ADVERTISEMENT