Life

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a plecat în Spania: “Mi-a zis mama că mă așteaptă la treabă”

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a plecat astăzi în Spania, acolo unde locuiesc mama și bunica lui și unde dețin o afacere de familie.
17.06.2022 | 17:54
Alex Delea castigatorul Survivor Romania 2022 a plecat in Spania Mia zis mama ca ma asteapta la treaba
Alex Delea a plecat în Spania. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Delea a plecat în Spania după ce a câștigat Survivor România 2022. Fostul concurent a stat câteva săptămâni în țara natală după câștigarea marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, a plecat în Spania

Câștigătorul Survivor România 2022 a plecat în Spania, acolo unde a locuit în ultimii ani și unde mama lui deține un bar acolo. Alex Delea a lucrat ca barman la barul familiei înainte să se înscrie la reality show-ul difuzat la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Alex Delea a publicat primele imagini din Spania pe Instagram. Tânărul a ajuns în orașul Roses, Costa Brava, acolo unde a locuit în ultimii ani. Va sta în Spania doar câteva zile, după care va reveni în România.

Fostul Războinic vrea să-și petreacă timpul alături de mama și bunica lui. Astfel, a decis să-și cumpere bilet de avion către orașul care îi este a doua casă.

ADVERTISEMENT

“140 de zile m-am gândit la momentu’ asta❗️ vai mama meeea❗️”, a scris Alex Delea pe Instagram, în dreptul unor fotografii de la aeroportul din Barcelona.

Alex Delea
Alex Delea a plecat în Spania, la mama și bunica lui. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Alex Delea: “Mama a zis că mă așteaptă la treabă”

Tânărului nu-i vine nici acum să creadă că a câștigat Survivor România și încă este șocat atunci când oamenii vin la el pentru a-l felicita.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care a decis să facă o scurtă vizită în Spania este acela de a se întâlni cu cei care l-au susținut pe parcursul competiției.

Mai în glumă, mai în serios, mama fostului concurent i-a spus că îl așteaptă la treabă la barul familiei.

ADVERTISEMENT

“Încă nu-mi vine să cred ce se întâmplă. Nu mi-am dat voie să mă gândesc că voi câștiga, dar că odată revenit în țară, vor fi atât de mulți oameni care mă vor susține și îmi vor fi aproape.

E un șoc tot ce trăiesc: fiecare om care vine să mă îmbrățișeze, care-mi trimite un mesaj pe rețelele sociale sau care pur și simplu trage mașina pe dreapta pentru a face o poză. Chiar dacă viața m-a adus unde-mi doream, să pot reveni în România, sufletul meu: mama și mămăița sunt în Spania.

Așa că acum două zile am decis să-mi iau bilet spre Barcelona și să fug câteva zile la familia mea.

Abia aștept să petrec timp cu mama și mămăița, dar și să-i văd pe toți cei care m-au susținut și mi-au trimis atât de multă energie bună până-n Dominicană.

Ca să vă spun un secret… aseară, mama mi-a scris și mi-a zis că mă așteaptă la treabă.”, a declarat Alex Delea înainte de plecarea în Spania, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT