Life

Ce urmări neplăcute a avut Survivor România pentru Alex Delea: „Cicatrici pe viață”

Alex Delea le-a arătat fanilor cu ce lucruri mai puțin plăcute s-a ales după terminarea concursului Survivor România. Supraviețuitorul a publicat câteva filmulețe pe Instastory.
15.06.2022 | 11:36
Ce urmari neplacute a avut Survivor Romania pentru Alex Delea Cicatrici pe viata
Alex Delea, câștigător Survivor România 2022. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Deși nu a avut cele mai spectaculoase accidentări, Survivor România i-a lăsat câteva urme lui Alex Delea, câștigătorul concursului de la PRO TV plângându-se de cât de mult a trebuit să pătimească pentru marele premiu.

Alex Delea de la Survivor România, plin de julituri

În stilul său caracteristic, Alex le-a povestit fanilor că s-a ales cu cicatrici pe viață după ce și-a dat toată silința pe traseele dificile din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Campionul de la Survivor a spus că își tratează juliturile cu tot felul de creme și soluții speciale și speră să-și ”recupereze” picioarele cât mai repede.

„Cicatrici pe viață! Astea ca astea, dar am aici, în talpă, nu știu ce e, dar mă doare de… mamă, mamă, mamă!”, a declarat Alex Delea pe Instastory.

ADVERTISEMENT

„Nici nu pot să calc. Mă nenorocește”, a completat Delea. Tânărul le-a mai istorisit fanilor săi, într-un alt story, că a reușit, după o perioadă de două săptămâni și ceva, în sfârșit să doarmă în pat.

Mai toți concurenții care au participat la Survivor România s-au plâns că nu s-au putut reacomoda cu patul de acasă. Cei mai mulți au dormit pe podea în primele zile după ce au ajuns în țară, însă, treptat, au început să se obișnuiască și cu salteaua.

ADVERTISEMENT
Alex Delea este plin de julituri după participarea la Survivor. Foto: Instagram

Supraviețuitorul s-a văzut cu fanii din Constanța

Alex Delea este cel de-al treilea câștigător Survivor România. Barmanul a făcut parte din tabăra Războinicilor, schimbată apoi în tribul Tigrilor. El a trecut pe parcursul emisiunii la echipa roșie, unde a fost coleg cu Marian Drăgulescu, Blaze și Elena Chiriac.

Întrebat cum își explică faptul că a fost ales drept marele câștigător, Delea a spus că nu își imagina că oamenii de acasă îl vor vota. A mai precizat în cadrul unui interviu că probabil nebunia lui și felul său agitat au contribuit la succesul său. A contat, evident și sportivitatea de care a dat dovadă în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

După terminarea show-ului, Delea a făcut mai multe băi de mulțime prin țară. De curând a fost în Constanța, orașul său natal, unde l-au așteptat sute de fani lângă Cazinou.

 

ADVERTISEMENT