Life

Alex Delea, provocare mai grea decât la Survivor România. Prin ce a trecut „războinicul”: „Nu mai puteam să merg”

Alex Delea a câștigat Survivor România 2022 și nu a avut deloc o viață ușoară, însă a avut de trecut o provocare cu care nu s-a mai confruntat până în prezent.
04.10.2022 | 17:25
Alex Delea provocare mai grea decat la Survivor Romania Prin ce a trecut razboinicul Nu mai puteam sa merg
Alex Delea a avut de trecut o provocare inedită. Foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

După ce a dat dovadă de curaj și determinare în competiția Survivor România, Alex Delea este supus unor noi provocări în emisiunea lui Cătălin Măruță. Vedeta a trecut printr-o experiență inedită în Deltă și a mărturisit că a fost cea mai grea activitate din viața sa.

Alex Delea, provocarea vieții lui. Nu s-a confruntat cu asta nici la Survivor România

Alex Delea a petrecut câteva luni bune în jungla dominicană și a rezistat condițiilor grele impuse de competiția Survivor România. Nici foamea, frigul, ploaia sau insectele nu l-au făcut să dea înapoi, iar la final a fost declarat câștigătorul concursului. 

ADVERTISEMENT

Întreaga sa viață ar putea fi considerată o aventură. În copilărie, s-a confruntat cu numeroase lipsuri materiale, iar unchiul său s-a sinucis. A fost crescut de mama, bunica și mătușa lui și, în ciuda greutăților, nu și-a pierdut niciodată optimismul.

După Survivor, Alex Delea a ajuns să aibă, în prezent, propria rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță. Se numește „Delea, salvează-ți pielea”, iar tânărul este legat la ochi și dus în diferite colțuri ale țării, fără bani sau telefon mobil, de unde este nevoit să se întoarcă în București.

ADVERTISEMENT

Alex Delea are la dispoziție 48 de ore, dar și de îndeplinit mai multe provocări. La ultima experiență de acest fel, el a ajuns în Delta Dunării și a primit misiunea de a prinde un pește pe care să i-l ducă prezentatorului de la Pro TV.

Îmbrăcat cu costumația specifică, cizme de pescuit, Alex Delea s-a văzut obligat să traverseze o mlaștină ce se întindea pe o distanță de câțiva zeci de metri.

ADVERTISEMENT

„Nu mai puteam să merg”

După ce s-a împotmolit de mai multe ori și s-a gândit să renunțe, câștigătorul Survivor România a reușit să ajungă la apă, dar cu greu.

„Am ajuns în momentul ăla în care nu mai puteam să merg. Am obosit într-un hal. Am avut două bețe. Băieții care erau cu mine nici măcar nu aveau bețe. Incredibil. Și eu nu mai puteam. Gâfâiam. Eram mort. Incredibil de greu”, a spus Alex Delea la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Totodată, Alex Delea și-a arătat admirația pentru oamenii care lucrează zilnic în aceste condiții și care fac totul să pară mult mai ușor decât este de fapt.

„Visul meu cel mai mare când am ajuns la 50 de metri era să închid ochii și să-i deschid la începutul lacului. Muncă atât de grea n-am făcut în viața mea.

Nu știu dacă s-a văzut, dar mi-a fost greu rău de tot. Pentru mine a fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut în viața mea”, a concluzionat Alex Delea.

ADVERTISEMENT