Sport

Alex Ioniță, dărâmat după Rapid – FC Voluntari 1-2: ”Parcă nici nu mai puteai să alergi”

Alex Ioniță a fost extrem de marcat de înfrângerea din meciul Rapid - FC Voluntari 1-2 și a mărturisit că e foarte greu să joci când ești huiduit de proprii suporteri.
10.12.2023 | 00:04
Alex Ionita daramat dupa Rapid  FC Voluntari 12 Parca nici nu mai puteai sa alergi
Alex Ioniță a fost extrem de marcat de înfrângerea din meciul Rapid - FC Voluntari 1-2 și a mărturisit că e foarte greu să joci când ești huiduit de proprii suporteri. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii au pierdut neașteptat în fața ilfovenilor și au ajuns la 4 partide consecutive fără victorie în campionat. La acestea se adaugă și eliminarea încă din faza grupelor în Cupa României Betano.

Prima reacție a lui Alex Ioniță după Rapid – FC Voluntari 1-2

La finalul întâlnirii Rapid – FC Voluntari 1-2, din etapa a 19-a din SuperLiga, Alex Ioniță a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea rușinoasă și este de părere că fanii sunt îndreptățiți să-i huiduie.

ADVERTISEMENT

”Sunt mai multe probleme, dar trebuie să le analizăm și să ne trezim după aceste rezultate. Într-o săptămână am reușit să stricăm ce am reușit în câteva luni bune. Nu pot să găsesc un răspuns, mă simt foarte dezamăgit.

Mă doare foarte tare, dar suporterii au perfectă dreptate. Trebuie să ne ridicăm la nivelul lor și la tot ceea ce înseamnă Rapid, să nu mai jucăm precum cu U Cluj în a doua repriză și cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

E vorba de formă, de moment, de încredere. Suporterii ne-au susținut, dar când Voluntari avea 2-0 parcă nici nu mai puteai să alergi. Când ai tăi te huiduie, e greu, dar au dreptate”, a declarat Ioniță.

Nemec, gol anulat de ”central” dar validat de VAR

Partida din Giulești, care a contat pentru etapa a 19-a din SuperLiga, a fost întreruptă pentru câteva minute în startul ei din cauza petardelor aruncate în teren de suporterii rapidiști de la peluză.

ADVERTISEMENT

Minutul 69 al întâlnirii Rapid – FC Voluntari a adus o fază la limită care l-a pus într-o situație dificilă pe ”centralul” Iulian Călin. Acesta a anulat golul marcat de Adam Nemec la semnalizarea asistentului George Neacșu și a fost nevoie de intervenția VAR.

Ilfovenii, care au preferat să se apere aglomerat, au plecat la mijlocul reprizei secunde pe un contraatac fulgerător. Mingea a curs foarte frumos până la Ricardinho, care a centrat din dreapta și Nemec a înscris din alunecare.

ADVERTISEMENT

În cabina video s-a aflat Sorin Costreie, iar acesta i-a cerut lui Iulian Călin să aștepte analiza fazei înainte să ia o decizie definitivă. După câteva minute în care faza a fost revăzută și s-a tras liniile de ofsaid, golul slovacului a fost validat, poziția acestuia fiind la limită, dar corectă.

ADVERTISEMENT