Sport

Rapid – FC Voluntari 1-2, în etapa 19 din SuperLiga. Continuă criza în Giulești! Cum arată clasamentul

Rapid ajunge la 5 meciuri consecutive fără victorie după înfrângerea de acasă cu FC Voluntari, scor 1-2. Ilfovenii se impun pe Giulești și obțin 3 puncte importante în SuperLiga.
09.12.2023 | 22:50
Rapid  FC Voluntari 12 in etapa 19 din SuperLiga Continua criza in Giulesti Cum arata clasamentul
Ilfovenii se impun pe Giulești
ADVERTISEMENT
09-12-2023
17:49

Rapid - FC Voluntari 1-2 (Papeau 82 / Nemec 69, Ricardinho 73)

VIDEO cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 90+9: Final de meci!

Min. 90+8: Ocazie mare pentru Rapid. Albu a fost aproape de a egala pentru gazde, însă balonul a trecut pe lângă poartă.

Min. 86: Ocazie uriașă pentru gazde. Papeau a fost aproape de a egala pentru Rapid, însă Fernandez reușește cu greu să trimită balonul în corner.

Min. 82: GOOOL Rapid!!! Papeau marchează un super gol și reduce diferența pe Giulești. Francezul trimite balonul în vinclu după o execuție inspirată.

Min. 73: GOOOL Voluntari!!! Ricardinho mărește diferența după ce învinge defensiva Rapidului.

Min. 69: GOOOL Voluntari!!! Nemec deschide scorul în Giulești după o pasă perfectă primită în fața porții.

Min. 58: Ocazie mare pentru Rapid. Alex Ioniță a șutat puternic la poarta celor de la Voluntari, dar Fernandez a reușit să respingă balonul.

Min. 13: Prima ocazie a Rapidului. Fernandez reține șutul lui Papeau.

Min. 10: Moldovan salvează din fața lui Nemec și respinge în corner.

Min. 6: Jocul este întrerupt pentru câteva minute din cauza petardelor aruncate în teren de fanii rapidiști de la peluză.

Min. 1: A început partida.

Rapid: Moldovan – Braun, Săpunaru, Iacob, Borza – Oaidă, Kait, Borja Valle – Funsho, Soni, Papeau. Rezerve: Drăghia, Dr.Grigore, Cristea, Onea, Albu, Ioniță, Pănoiu, Tsomou. Antrenor: Cristiano Bergodi

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Boboc, Rață, Crepulja, Andrei, Aliji – Popescu, Nemec. Rezerve: Vâlceanu, Voican, Andrieș, Sigurjonsson, Florea, Dropa, Cocian, Niță, Paz. Antrenor: Ilie Poenaru 

Meciul Rapid – FC Voluntari are loc sâmbătă, 9 decembrie, cu începere de la ora 20:45 în cadrul etapei a 19-a din SuperLiga. Este un meci extrem de important pentru giuleșteni, care trec printr-o pasă proastă, cu rezultate necovingătoare în campionat și cu eliminarea din Cupa României. FC Voluntari se află la polul opus, evoluții decente în SuperLiga și intrare în sferturile de finală ale Cupei României.

Unde se joacă meciul Rapid – FC Voluntari

Comfruntarea Rapid – FC Voluntari se desfășoară sâmbătă. 9 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești, în București, în etapa a 19-a din SuperLiga și pentru prima dată de la începutul sezonului ar putea exista situația în care să nu se joace cu casa închisă, fanii fiind supărați pentru ultimele evoluții ale echipei.

ADVERTISEMENT

De altfel, la meciul din Cupă, jucat acasă cu CFR Cluj și terminat 0-0, Rapid fiind eliminată, suporterii au aruncat spre teren cu jucării de pluș în bălțile existente din cauza ploii iar la final au scandat Afară cu mercenarii din Giulești, un atac direct la faptul că jucătorii străini nu par a fi suficient de determinați în evoluțiile lor.

Cine transmite la TV partida Rapid – FC Voluntari

Partida Rapid – FC Voluntari se joacă sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 20:45,  stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești, în București, în etapa a 19-a din SuperLiga și va fi televizată pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București ninsoarea slabă din ziua de joi s-a dus și a rămas doar o fleșcăială care în mod normal ar trebui să afecteze cât de cât și suprafața de joc. Sâmbătă, 9 decembrie, va fi o vreme cu cer acoperit, dar șansele de precipitații vor fi foarte reduse. Maxima zilei se va opri la 4 grade și aproape sigur la ora partidei vor fi în cel mai bun caz 0 grade, dacă nu cumva mai puțin. Arbitrul este Iulian Călin din Ștefănești – Argeș.

Ce absențe sunt în întâlnirea Rapid – FC Voluntari

La Rapid s-a dus de tot liniștea. Este o stare extrem de tensionată inclusiv între suporteri și jucători, acuzați că sunt mercenari, în special cei străini și faptul că antrenorul Bergodi a sărit în apărarea lor s-ar putea să îl pună și pe pe poziții beligerante în raport cu tribuna. Ca de obicei, lipsește trioul Emmers- Petrila – Rrahmani și de aici toate problemele, pentru că doar Funsho mai crează pericol la poarta adversă.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari se află într-o perioadă bună. În clasament a ieșit din zona cu probleme. În Cupa României egalul alb cu UTA a propulsat-o în sferturi  de finală și pentru prima oară nu se mai vorbește de demiterea antrenorului Ilie Poenaru. La meciul cu Rapid ilfovenii vor avea o gaură în echipă, fundașul central Matricardi fiind suspendat.

Cote la pariuri la jocul Rapid – FC Voluntari

Deși e o perioadă neagră pentru giuleșteni cea prin care trec aceștia casele de pariuri cred că Tapid poate obține cele trei puncte în acest meci, motiv pentru care cota primită de gazde este de 1,70. Dacă FC Voluntari reușește să adâncească și mai mult criza Rapidului atunci cota va urca până la 5,70. Șansă dublă X2 este și ea mare, 2,90 iar un gol al oaspeților ajunge la 1,90 pentru că ilfovenii nu sunt o formație ofensivă.

ADVERTISEMENT

Cum Rapid a petrecut niște ani buni prin ligile inferioare până să revină în elită istoricul meciurilor directe este foarte scurt iar al partidelor jucate în Giulești și mai scurt, doar două la activ.  Și înseamnă o victorie clară sezonul trecut pentru Rapid, cu 4-1 dar prima întâlnire, în 2021 a fost 1-0 pentru ilfoveni.

ADVERTISEMENT