Sport

Alex Ioniță, emoțiile primului gol pe Giulești: „De aia m-am întors acasă!”

Alexandru Ioniță II e în culmea fericirii după ce a înscris pe noul Giulești. S-a întâmplat în Rapid - Farul 3-1. Povestea golului, dezvăluită în exclusivitate la SUFLET DE RAPIDIST.
29.08.2023 | 15:17
Alex Ionita emotiile primului gol pe Giulesti De aia mam intors acasa
Alex Ioniță, emoțiile primului gol pe Giulești: „De aia m-am întors acasă!”. FOTO: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Ioniță a fost invitatul special al lui Robert Niță și Lucian Ionescu în cea mai recentă ediție a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST. Playmakerul născut și crescut în Giulești a dezvăluit cu a trăit golul marcat în victoria cu Farul, scor 3-1.

Alex Ioniță, după ce a marcat pe noul Giulești în Rapid – Farul 3-1:

Alex Ioniță (28 de ani) s-a întors la Rapid în toamna lui 2021, din postura de jucător liber de contract, dar nu reușise să marcheze pe noul stadion Giulești. Rapidist de mic, „decarul” alb-vișiniilor a spart însă gheața în acest sezon, mai exact în urmă cu două etape, când a închis tabela în Rapid – Farul 3-1.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – A fost o descătușare să înscrii pe noul Giulești?) Da, într-adevăr îmi doream foarte mult să înscriu pe noul Giulești. Nu am foarte multe goluri de când am revenit la Rapid, dar sper să îmi revin.

Consider că în campionatul precedent am început foarte bine, doar că pe final așteptările erau foarte și eu nu m-am ridicat la nivelul lor. Îmi doresc să ajung printre primii oameni de bază ai Rapidului.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea m-am întors acasă. Mă simt cel mai bine aici. Normal, când nu ai reușite, fiind acasă, frustrarea e și mai mare. Toată lumea se lua de mine și implicit eu mă criticam foarte tare.

Dar odată cu această reușită sper să prind cât mai multe minute, să îi demonstrez antrenorului că merit să joc și Doamne ajută să ne batem la primele 3 locuri și la Câștigarea Cupei României”, a declarat Alex Ioniță II, în exclusivitate la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

Cotat în prezent de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 800 de mii de euro, Alex Ioniță mai are contract cu Rapid până în vara lui 2024. „Decarul”  are un total de 13 goluri și 19 assist-uri în 93 de meciuri jucate pentru gruparea de sub Podul Grant.

Ioniță va avea ocazia să își mai adauge câteva reușite în etapa a 8-a din SuperLiga. Vineri, 21:30, pe Giulești este programat derby-ul Rapid – Dinamo, pentru prima dată pe noul stadion de la revenirea celor două rivale bucureștene în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST este o nouă emisiune oferită de FANATIK. Robert Niță va avea invitați care duc tradiția lui Rapid mai departe. Vor fi legende ale clubului, jucători, conducători de club, fani sau membrii ai staff-ului. Podcastul poate fi urmărit în fiecare marți, de la ora 13:00, LIVE pe site-ul FANATIK.RO.

Alex Ioniță, emoțiile primului gol pe Giulești: „De aia m-am întors acasă!”

ADVERTISEMENT