Sport

Alex Ioniţă II, invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”. Emisiunea e marţi, de la ora 13:30

Alex Ioniţă II este invitatul lui Robert Niţă şi Lucian Ionescu în emisiunea "Suflet de rapidist". Emisiunea de tip podcast, sponsorizată de Superbet, se desfăşoară marţi.
28.08.2023 | 21:12
Alex Ionita II invitatul lui Robert Nita la Suflet de rapidist Emisiunea e marti de la ora 1330
Alex Ioniţă II, invitatul lui Robert Niţă la "Suflet de rapidist". Emisiunea va avea loc marţi, de la ora 13:30
ADVERTISEMENT

În fiecare marţi, după FANATIK SUPERLIGA, show-ul continuă! “SUFLET DE RAPIDIST” este emisiunea de tip podcast dedicată tuturor suporterilor rapidişti şi nu numai. Sportivi şi legende din clubul “alb-vişiniu” sunt invitate în fiecare săptămână.

Alex Ioniţă II, invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”!

Gazdele emisiunii marca FANATIK sunt Robert Niţă şi Lucian Ionescu. În fiecare marţi, de la ora 13:30, fostul atacant al Rapidului va face “un-doi-uri” spectaculoase cu Lucian Ionescu, directorul de imagine al Rapidului.

ADVERTISEMENT

La fiecare ediţie vor fi invitate legende ale clubului giuleştean, nu doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul “alb-vişiniu”. Marţi, de la ora 13:30, în studioul emisiunii va fi prezent Alex Ioniţă II.

Este unul dintre puţinii jucători care şi-a declarat dragostea pentru o singură echipă, în timp ce evolua pentru alt club. Alex Ioniţă II este un rapidist pur-sânge, care a ajuns în 2021 să joace la clubul pe care îl iubeşte.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ales Alex Ioniţă II cu porecla “Bulgaru”

În cadrul emisiunii, Alex Ioniţă II, rapidist din tată-n fiu, va povesti şi cum s-a ales cu porecla “Bulgaru”, el neavând nicio legătură cu vecinii de la sud de Dunăre. În plus, atacantul va vorbi despre subiectele fierbinţi ale carierei, una cu multe suişuri şi coborâşuri.

Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, tandem cu… greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

“SULFET DE RAPIDIST”, în fiecare marţi, de la ora 13:30

”SUFLET DE RAPIDIST” o să vă delecteze în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA și SUFLET DE RAPIDIST, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT