Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alex Ioniță, prezentat oficial la noua echipă! Cu ce internațional român a fost comparat: „A jucat la cluburi din elită”. Update exclusiv

Alex Ioniță a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Yunnan Yukun. Fostul fotbalist al Rapidului a fost comparat cu un internațional român.
02.03.2024 | 11:12
Alex Ionita prezentat oficial la noua echipa Cu ce international roman a fost comparat A jucat la cluburi din elita Update exclusiv
Alexandru Ioniță a fost prezentat oficial la noua sa echipă. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
02-03-2024
09:17

Alex Ioniță, prezentat oficial la Yunnan Yukun

Alex Ioniță a fost prezentat oficial la Yunnan Yukun, locul 3 în liga secundă din China. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecarea lui Alexandru Ioniță II în China. Fostul „decar” al Rapidului a fost comparat de chinezi cu Nicolae Stanciu. 

Asiaticii speră că Ioniță să-i calce pe urme căpitanului naționalei României, care a făcut performanță în tricoul lui Wuhan Three Towns, alături de care a cucerit titlul și Supercupa Chinei. 

“Yunnan Yukun a anunțat transferul lui Alexandru Ioniță, un mijlocaș de 29 de ani care a jucat la câteva cluburi din elită din România, precum Rapid București, CFR Cluj, Astra și Universitatea Craiova. Poate deveni el următorul Nicolae Stanciu?”, au scris jurnaliștii de la Titan Plus.

Alexandru Ioniță

26-02-2024
15:02

Rapid a anunțat despărțirea de Alex Ioniță

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din urmă cu 3 zile că Alex Ioniță pleacă de la Rapid în China! Giuleștenii au anunțat pe căile oficiale de comunicare că fotbalistul în vârstă de 29 de ani va juca la Yunnan Yukun, locul 3 în liga secundă chineză. Obiectivul românului la noua sa echipă este promovarea pe prima scenă.

Alex Ioniță a semnat un contract valabil pe un sezon cu Yunnan Yukun, cu opțiune de prelungire pentru încă un an. În actuala stagiune, Alexandru Ioniță II a marcat 5 goluri în 20 de partide în tricoul „alb-vișiniu”.

„Această plecare m-a făcut să trăiesc un sentiment ciudat, o combinație între fericire și tristețe. Începe o nouă aventură pentru mine, dar, în același timp, plec de acasă.

Încerc să privesc lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă și sper ca atunci, când voi ajunge acolo, să mă bucur de tot ceea ce se întâmplă.

Le mulțumesc suporterilor pentru toate momentele petrecute în Giulești – atât cele fericite, cât și cele triste, le doresc tot binele din lume, multă sănătate și, la vară, îmi doresc să îmi opriți o medalie de campion”, au fost cuvintele de despărțire ale lui Alexandru Ioniță II, potrivit site-ului oficial al giuleștenilor.

 

23-02-2024
14:19

Alex Ioniță a confirmat negocierile pentru plecarea în China

Alex Ioniță este foarte aproape de plecarea de la Rapid. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că „decarul” din Giulești în vârstă de 29 de ani urmează să se transfere în China. 

Rapid este în negocieri avansate cu un club din China, iar șansele ca transferul să se oficializeze sunt extrem de mari. Mijlocașul este în ultimele 6 luni de contract cu Rapid și este nemulțumit de statutul pe care îl are în prezent în Giulești. 

De altfel, Alex Ioniță a confirmat oferta venită pe numele său din China și negocierile avansate privind transferul. „Mai sunt detalii de pus la punct”, a fost reacția lui Alex Ioniță pentru FANATIK

Alex Ioniță e ca și transferat în China. Rapid e în negocieri cu un club din acea țară, iar șansele ca mutarea să se facă sunt foarte mari. Playmakerul în vârstă de 29 de ani este în ultimele șase luni de contract cu gruparea de sub Podul Grant. Ar fi al doilea transfer al iernii din SuperLiga în China, după plecarea lui Andrea Compagno la Tianjin Tiger.

Alex Ioniță, transfer în China! Fotbalistul Rapidului abia așteaptă să plece

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, Alex Ioniță are o ofertă din China, căreia abia așteaptă să îi dea curs. Mijlocașul ofensiv nu doar că e în ultimele șase luni de contract cu Rapid, dar este și nemulțumit de statutul pe care îl are în Giulești.

ADVERTISEMENT

În acest sezon, Ioniță a jucat în 18 meciuri de SuperLiga, a marcat 5 goluri și a dat 2 assist-uri, dar este mai mult rezervă la echipa lui Cristiano Bergodi. Din informațiile pe care le-a obținut site-ul nostru, fotbalistul a cerut conducerii giuleștene o mărire de salariu în cazul în care ar semna un nou contract cu Rapid.

„Să vă spun și o informație pe care o am de la colegii mei de la FANATIK. Sunt șanse mari ca Alex Ioniță să plece în China. Din informațiile pe care le am și eu de la Rapid, în acest moment își așteaptă biletele de China pentru un transfer.

ADVERTISEMENT

Vă reamintesc, Alex Ioniță e în ultimele 6 luni de contract și deja această pistă China s-a deschis larg”, a dezvăluit Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e luni, marți și vineri, pe FANATIK.RO, live, de la ora 10:30.

„Am avut ofertă pentru el din Kazahstan”

FANATIK a aflat că Alex Ioniță a participat la ultimul antrenament al alb-vișiniilor, dar fotbalistul de 29 de ani e cu gândul mai degrabă la China decât la o eventuală prelungire de contract cu Rapid. Oferta din Asia n-a fost singura pe care Ioniță a avut-o în această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Am avut și noi ofertă pentru el în iarna aceasta din Kazahstan. Dar nu a vrut să meargă. Mie îmi pare rău de el că e un jucător foarte talentat. Cariera lui putea fi mult mai bună. Am vorbit foarte mult cu el la Craiova, când era împrumutat de la CFR Cluj.

Stăteam foarte mult de vorbă cu el la Craiova (n.r. – Neaga a fost secundul lui Pițurcă la U Craiova) și îi spuneam ‘La calitățile pe care le ai, tu trebuie să decizi un joc’, dar nu știu. Mie mi-a plăcut mult acest copil. E un copil bun și un caracter frumos.

ADVERTISEMENT

Era vorba să plătească puțini bani la club pentru că era în ultimele luni de contract. Înseamnă că a primit mai mulți bani din China. Orice jucător care e în a doua parte a carierei, trebuie să se gândească la partea financiară”, a declarat Adrian Neaga, agent FIFA, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Produs 100% al Rapidului, Alex Ioniță s-a întors în Giulești în septembrie 2021, liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Alex Ioniţă, transfer de ultima oră de la Rapid în China: „Aşteaptă biletele!”

ADVERTISEMENT
Tags: