Life

Alex Leonte și Manuela Lupașcu, detalii neașteptate după aproape un an de relație: ”Să mă ceară”

Alex Leonte și Manuela Lupașcu sunt împreună de aproape un an de zile. Ce detalii neașteptat au ieșit însă la suprafață?
02.09.2023 | 18:12
Alex Leonte si Manuela Lupascu detalii neasteptate dupa aproape un an de relatie Sa ma ceara
Alex Leonte și Manuela Lupașcu, detalii neașteptate după aproape un an de relație. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Leonte și Manuela Lupașcu au fost discreți încă de când s-au afișat pentru prima oară împreună. Iată că a trecut aproape un an de atunci, iar mulți se întreabă cum se înțeleg cei doi și dacă se gândesc deja la nuntă.

Alex Leonte și Manuela Lupașcu, detalii neașteptate după aproape un an de relație

În timp ce Theo Rose, fosta iubită a lui Alex Leonte, a devenit mamă pentru prima oară și formează un cuplu cu Anghel Damian, iată că nici artistul nu s-a lăsat mai prejos. Acesta are o relație cu Manuela Lupașcu.

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg cei doi după aproape un an de relație? Dezvăluirile făcute de tânără i-au surprins pe fanii cuplului. Iubita lui Alex Leonte spune că cei doi se înțeleg de minune.

Există și momente de gelozie, spun ea, însă fiecare are libertatea lui. Referitor la o posibilă nuntă, Manuela Lupașcu nu vrea să pună presiune. Tânăra spune că dacă Alex Leonte o va cere, atunci va accepta. Preferă însă ca aceste lucruri să vină de la sine.

ADVERTISEMENT

„Sunt momente când suntem geloși, dar nu în sensul acela că nu ai voie să faci asta, nu trebuie să faci asta. Ai nevoie de libertate și atunci când ai libertate, alegi, cred că asta este cel mai important. (…). 

În legătură cu cererea în căsătorie, nu știu ce să spun. Nu vreau să îmi dau eu cu presupusul, pentru că nici nu vreau să se simtă cineva forțat… El să mă ceară, eu să accept… Aștept, lăsăm lucrurile să vină de la sine.” , a mărturisit Manuela Lupașcu, pentru playtech.ro .

ADVERTISEMENT

Cum se înțeleg cei doi, de fapt

Între timp însă, tânăra și iubitul ei se bucură de timpul petrecut împreună. Aceasta recunoaște că se înțeleg bine și cu Nea Mărin și că totodată admiră familia pe care Alex Leonte o are. Toți s-au purtat frumos cu ea încă de la început, iar asta a fost suficient.

Manuela Lupașcu spune că în rest este mulțumită de cum merg lucrurile între ea și Alex Leonte. De asemenea, tânăra nu este adepta reproșurilor. Aceasta recunoaște că are anumite lucruri după care se ghidează, în funcție de context. Ea are grijă totodată să facă și ceea ce simte.

ADVERTISEMENT

„Vom vedea, lucrurile merg foarte bine! Despre reproșuri… reproșul mi se pare că este cea mai urâtă formă prin a-i spune cuiva că nu îți place un anumit lucru. De schimbat, oamenii nu se schimbă.

Trebuie să faci ceea ce simți în momentul în care acționezi, dar știi cum este… Te adaptezi în funcție de persoană, în funcție de context, astfel încât să fie toată lumea fericită.”, a mai spus Manuela Lupașcu .

ADVERTISEMENT
Tags: