Life

Alex Leonte și Manuela Lupașcu s-au afișat public. Fostul iubit al lui Theo Rose e mai fericit ca oricând

Alex Leonte și Manuela Lupașcu, noua sa iubită, s-au afișat public pentru prima oară. Iar cei doi par extrem de fericiți împreună.
17.04.2023 | 10:30
Alex Leonte si Manuela Lupascu sau afisat public Fostul iubit al lui Theo Rose e mai fericit ca oricand
Alex Leonte și Manuela Lupașcu s-au afișat public. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Leonte și Theo Rose au fost împreună cinci ani de zile. Mulți îi vedeau pe cei doi în fața altarului în curând, însă iată că lucrurile aveau să ia o întorsătură complet neașteptată. Ambii artiști s-au despărțit, iar fiecare a luat-o pe drumul său.

Alex Leonte s-a afișat public cu noua sa iubită

Cea care și-a refăcut viața mai repede a fost chiar Theo Rose. Artista formează un cuplu cu Anghel Damian încă din vara anului trecut. Mai mult de atât, cei doi urmează să devină și părinți pentru prima oară în nu foarte mult timp. 

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, în cazul lui Alex Leonte lucrurile au fost incerte până acum. Artistul a reușit însă să își găsească și el partenera perfectă. Este vorba despre Manuela Lupașcu, iar recent, acesta a și vorbit despre noua lui relație.

S-ar părea că cei doi ar fi împreună de câteva luni de zile. Pe de altă parte cuplul a preferat să își țină relația de ochii curioșilor. Astfel, până acum nu i-am putut vedea deloc pe cei doi împreună. Iată însă că de Paște Alex Leonte a publicat câteva imagini.

ADVERTISEMENT

Artistul a urcat pe contul personal de Instagram niște fotografii alături de prieteni, ouă roșii, dar și alături de Manuela Lupașcu, noua sa iubită. Iar din câte observăm cei doi sunt extrem de fericiți împreună, semn că artistul și-a găsit în sfârșit liniștea.

Artistul și Manuela Lupașcu sunt împreună de șapte luni

Și să nu uităm că recent, în cadrul unei emisiuni tv, acesta a confirmat faptul că este într-o relație frumoasă. Mai mult de atât, el spunea atunci că preferă să fie discret de această dată și speră ca lucrurile să rămână așa în continuare.

ADVERTISEMENT

Printre altele, artistul a mai povestit și că cei doi formează un cuplu de șapte luni de zile. S-ar părea deci că ambii au decis să fie împreună la nu foarte mult timp după ce Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși împreună. 

”Sunt, într-adevăr, într-o relație foarte frumoasă, dar o ținem cât mai discret posibil și așa vrem să rămână. Ne asumăm amândoi, ne-am asumat relația, e perfect, totul merge bine și asta contează. Suntem împreună de șapte luni”, a mărturisit Alex Leonte, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a mai povestit și că o cunoaște pe Manuela Lupașcu încă din școala generală. Nu au păstrat legătura, însă iată că după ani buni, cei doi au reușit să se regăsească, iar lucrurile merg cât se poate de bine.

ADVERTISEMENT
Tags: