Sport

Alex Mitriţă, atacat după ce a revenit la Universitatea Craiova: “Nici ăia de la căpșuni nu se întorc în țară”

Alex Mitriţă a fost atacat după ce a revenit la Universitatea Craiova, la patru ani distanţă de la transferul la New York City FC.
12.06.2023 | 11:46
Alex Mitrita atacat dupa ce a revenit la Universitatea Craiova Nici aia de la capsuni nu se intorc in tara
Alex Mitriţă, ironizat după ce a ales să revină la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a dat marea lovitură a perioadei de mercato şi l-a readus pe Alex Mitriţă, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Pentru a se întoarce în Bănie, internaţionalul român a renunţat la 3.000.000 de euro, salariul pe care Al Raed i-l pregătise pentru a rămâne în Arabia Saudită.

Revenirea lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova, ironizată de Helmuth Duckadam

Revenirea lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova a fost ironizată de Helmuth Duckadam. Eroul de la Sevilla a susţinut că fotbalistul de 28 de ani a ajuns în Bănie pentru că nu mai era dorit de Al Raed, echipă unde fusese jucătorul împrumutat de New York City FC.

ADVERTISEMENT

“Am auzit că Mitriță a renunțat la 3 milioane de euro. Chiar ne cred proști ăștia? Ce dracu’! Să fim serioși! A renunțat la trei milioane ca să se întoarcă la dragostea lui, orașul natal. Mă lăsați? Cum să cred așa ceva?

Nu mai stătea el cu un milion de euro salariu sau cât avea? Nu l-au mai dorit, normal. Cine se întoarce dacă îi merge bine afară? Nici ăia de la căpșuni nu se întorc în țară, dacă le merge bine”, a spus Helmuth Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Alex Mitriţă a petrecut înainte de prezentarea oficială de la Universitatea Craiova

Marţi, de la ora 19:30, Alex Mitriţă va fi prezentat oficial de Universitatea Craiova, iar evenimentul se anunţă unul grandios. Suporterii sunt aşteptaţi în Piaţa “Mihai Viteazul” pentru reîntâlnirea cu jucătorul care a plecat din Bănie în februarie 2019.

Înainte de prezentarea oficială de la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă şi-a botezat fiul, iar naş a fost Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova. FANATIK a prezentat în exclusivitate câteva imagini de la ceremonia religioasă de la Biserica Sfântul Mina.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Alex Mitriţă la Universitatea Craiova a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA

Marele transfer realizat de Universitatea Craiova pentru sezonul viitor a fost analizat la FANATIK SUPERLIGA. Vivi Răchită a susţinut că Mihai Rotaru a jucat un rol important în repatrierea internaţionalului român, dar a tras şi un semnal de alarmă.

“O prostie din punctul meu de vedere. Cum să renunţi la trei milioane de euro pe criza asta, cu războaie, cu ce se întâmplă în America din punctul de vedere al băncilor. Renunţi la banii ăia ca să mergi la o echipă care nu joacă în cupele europene. Craiova an de an îşi propune titlul şi nu l-a mai luat din 1991.

ADVERTISEMENT

Cred un rol determinant a jucat Mihai Rotaru pentru că este naşul lui Mitriţă. El fiind şi prin America şi Arabia, vrea să se întoarcă acasă. Aceşti 3 milioane de euro sper să nu îi regrete atunci când ajunge la 35-36 de ani”, a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT