Life

Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia, de ziua ei. Câți ani face cântăreața

12.04.2021 | 14:27
Alex Velea mesaj emotionant pentru Antonia de ziua ei Cati ani face cantareata
Alex Velea și Antonia formează una din cele mai frumoase familii din showbiz. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea a scris un mesaj emoționant de ziua iubitei sale, cântăreața Antonia, care astăzi împlinește frumoasa vârstă de 32 de ani.

Artista a fost bombardată cu zeci, dacă nu chiar sute de urări pe pagina ei de Instagram, iar unora dintre acestea le-a dat share pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Alex a vrut să marcheze această zi specială din viața iubitei sale și a postat o imagine cu ea alb negru, în care apare extrem de fericită, alături de un mesaj care a ajuns la inimile tuturor.

Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia: „Îți mulțumesc că exiști”

„Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, Iubirea mea”, a scris Alex Velea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Mai multe vedete au reacționat la mesajul scris de Velea, printre care Silviu Mircescu, Cristi Mitrea, Simona Pătruleasa și Cristi Geamăn.

Antonia i-a mulțumit pentru cuvintele frumoase: „Te ador! Îți mulțumesc pentru absolut tot!”.

ADVERTISEMENT

Alex a continuat să își arate aprecierea față de sufletul său pereche și pe Story, acolo unde a distribuit mai multe imagini cu el și Antonia din arhiva personală, acesta scriind și că este cea mai bună mămică din lume la una din pozele în care vedeta apare împreună cu copiii.

alex velea
Două din story-urile postate de Alex Velea pe Instagram, de ziua iubitei sale, Antonia

Cei doi sunt împreună de cel puțin 8 ani

Antonia Clara Iacobescu, născută pe 12 aprilie 1989 la București, este una dintre cele mai frumoase și talentate cântărețe din România.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Velea este cântăreață, dansatoare și fotomodel, fiind imaginea mai multor branduri de lux. Cele mai remarcate melodii ale Antoniei, lansate de-a lungul ultimilor 10 ani sunt „Hurricane”, „Matame”, „Marabou” și „Typhoon”, ultima fiind lansată anul ăsta.

Antonia și Alex sunt oficial împreună de 8 ani, cei doi având doi copii minunați împreună, pe Achim și Dominic.

„Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atuu foarte mare faptul că mă face să răd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit asta. Tânjeam după o iubire din asta”, a povestit Antonia la Antena 1 în urmă cu câțiva ani, unde a vorbit despre povestea ei de iubire cu Alex Velea.

 

ADVERTISEMENT