Life

Alex Velea și Antonia, 10 ani de relație: „Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult”

Alex Velea a vorbit despre relația cu Antonia. Artistul a dezvăluit că nu se ceartă niciodată și că venirea pe lume a copiilor i-a apropiat și mai mult.
13.04.2022 | 11:47
Alex Velea si Antonia 10 ani de relatie Copiii neau facut sa ne iubim si mai mult
Alex Velea a oferit detalii despre relația cu Antonia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc. Cu toate că sunt împreună de 10 ani, flacăra iubirii a rămas mereu aprinsă. Artistul a dezvăluit cum stau lucrurile la ei în casă și dacă își mai doresc încă un copil.

Alex Velea și Antonia sunt împreună de 10 ani. Cum le-a influențat relația venirea pe lume a celor doi băieți

Alex Velea și Antonia au fost la început prieteni foarte buni, apoi și-au dat seama că își doresc mai mult. Soarta le-a scos în cale mai multe obstacole, însă au demonstrat că iubirea este mai puternică. Într-un interviu acordat pentru Vorbește lumea, artistul a dezvăluit care este acum situația din familia lor.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și viitoarea lui soție își împart sarcinile în mod egal, iar lui îi place să pregătească micul dejun. Alex a declarat cu mândrie că nu se ceartă niciodată. Mai mult, de când au devenit părinți, relația lor este și mai sudată.

„Micul dejun chiar obișnuiesc să-l fac eu. Bine, chiar mâncăm lucruri simple. Nu sunt mare bucătar, dar ce mâncăm noi este ușor de făcut.

ADVERTISEMENT

Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult, să realizăm că ei sunt centrul Universului nostru și să avem și mai mare grijă de tot ce facem, fiecare pas al carierei noastre. Asta ne asigură traiul și, evident, vrem să le oferim și noi o viață bună”, a declarat Alex Velea.

Își mai doresc Alex Velea și Antonia copii?

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, pe Dominic și Akim. De asemenea, artista mai are o fată din prima căsătorie, cu care cântărețul are o relație foarte apropiată. 

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre relația cu cei mici, Alex Velea recunoaște că este topit după ei și că niciodată nu poate fi autoritar în fața lor. Vacanțele în doi au devenit istorie de când băieții au crescut, cu toate acestea, artistul spune că și-ar dori mai mulți copii.

„Sunt un fular ud în fața lor. N-am nicio autoritate. Nu i-am pedepsit, sunt mici. Deja au crescut și ne întreabă de fiecare dată dacă știu că o să plecăm o perioadă notabilă, ‘Unde vă duceți? Noi nu mergem?’.

ADVERTISEMENT

Și atunci când mergem trebuie să fim mereu cu ochii pe ei pentru că sunt năzdrăvani. Noi am vrea să avem 100 de copii, doar că nu sunt așa ușor de crescut”, a dezvăluit Alex Velea.

ADVERTISEMENT