Life

Alex Velea și Antonia, pregătiri pentru nuntă. Cântărețul a dezvăluit cine sunt nașii de cununie

Alex Velea și Antonia, planuri pentru căsătorie. Artistul a spus cine vor fi părinții spirituali de la cununia religioasă.
21.09.2023 | 14:05
Alex Velea si Antonia pregatiri pentru nunta Cantaretul a dezvaluit cine sunt nasii de cununie
Alex Velea și Antonia, planuri pentru căsătorie. Artistul a spus cine vor fi părinții spirituali de la cununia religioasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia au început pregătirile pentru nuntă. Cântărețul a dezvăluit cine sunt nașii de cununie, dar și când se va desfășura marele eveniment din viața lor, care este unul foarte așteptat de fani.

Alex Velea și Antonia, planuri pentru căsătorie. Artistul a spus cine vor fi părinții spirituali de la cununia religioasă

Alex Velea și Antonia au mărturisit care sunt planurile pe care le au pentru căsătorie. Artistul a spus cine vor fi părinții spirituali de la cununia religioasă. Sunt niște prieteni foarte apropiați și cu care au o relație veche.

ADVERTISEMENT

Ștefan Lucian, fondatorul de la Global Records, și soția acestuia le vor fi alături celor doi cântăreți în ziua cea mare. Vedeta a mai precizat că își dorește ca frumoasa brunetă să nu se streseze și să se bucure de clipa în care va îmbrăca rochia de mireasă.

„A fost perioada asta cu pandemia. Acum toamna asta ne doream iarăși să ne concentrăm pe treaba asta, nu am apucat să ne găsim o locație mișto. Nu știm nici pe cine o să invităm, știm doar cine or să fie nașii.

ADVERTISEMENT

Lucian de la Global și Bianca. Suntem prieteni de-o viață, ei sunt și căsătoriți. Nu știu și cu lista asta, avem foarte mulți prieteni. Dacă ar fi să o facem așa intim. Am face-o noi cu părinții, cu nașii și cu încă două trei familii.

Mie mi-ar plăcea ca Antonia să fie foarte relaxată și fericită, să nu fie stresată”, a declarat Alex Velea în emisiunea Xtra Night Show difuzată la Antena Stars. Artistul și Antonia au împreună doi băieți.

ADVERTISEMENT

Fiii celor doi artiști nu au fost creștinați și sunt șanse mari ca evenimentul să aibă loc odată cu nunta, care va avea loc anul viitor. Copiii lor nu apar foarte des în lumina reflectoarelor, dar sunt conectați la lumea mondenă prin intermediul părinților.

Alex Velea și Antonia, implicați în creșterea copiilor

Alex Velea și Antonia sunt foarte implicați în creșterea copiilor. Dominic și Akim stau cu bunicii atunci când artiștii au concerte sau alte diverse spectacole. Cei doi băieți iau lecții de actorie și adoră să se filmeze.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil cântărețul le va deschide canale pe YouTube, în ciuda faptului că nu își dorește să îi expună foarte mult. Băieții vor să devină vloggeri și sunt interesați inclusiv de partea muzicală și de dans.

ADVERTISEMENT